Monday, September 3, 2012

Debutantbloggspicknick

Titta noga på de här bilderna. För här sitter de kanske. Framtidens författare. De med idéer som går många år tillbaka. De som byter utekvällar och familjekalas mot ensamma skrivarstunder. De med drömmar om det som många säger inte går.

Det blev inget regn, istället tittade solen fram samtidigt som berättelser och erfarenheter utbyttes. Som alltid förvånas och gläds jag av att ha hittat så många nya skrivälskande vänner. Lite mindre ensam, liter mer påhejad, liksom.
8 comments:

 1. Det är du i blå väst, eller hur?

  :)

  ReplyDelete
 2. He, he! Ja, där är man, i egen hög person! :-) Kram Helena

  ReplyDelete
 3. *vink vink* :) roligt att se dig!

  ReplyDelete
 4. Och jag hoppade över det hela efter ett brakfest kvällen innan. Kurerade mig med glutenfri pizza på Kungsholmen med finaste sonen och finaste mormorn. :) Ni ser ut att ha haft det finfint!

  ReplyDelete
 5. Vad kul! Hade gärna kommit dit, får bli en annan gång!

  ReplyDelete
 6. Vad roligt att få se bilder från träffen. Jag vet inte varför jag inte fick fram min kamera. Får bli nästa gång!

  ReplyDelete
 7. Hanna- Brakfest! Det hade även jag och Jessica Hardiman kvällen innan. Till halv fyra på morgonen, kan jag meddela. Lätt trött i mössan när vi var på väg mot picknicken. Men säg det som inte lite kreativt prat gör för hälsan. :-)
  Emmelie- Jag hade hoppats få se dig där. Men tro inte att jag inte har koll, jag har sett din Bart-utstyrsel i helgen och den var bara bäst!
  Kusin Vitamin- Vad kul att de sig här! Ja , visst var det en trevlig tillställning i söndags!
  Kramar till er alla!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...