Thursday, September 13, 2012

F.L.O.W

Det är lite saker som händer ändå. Inga banbrytande-laugh-all-the-way-to-the-bank-grejer, men ändå:

*Loggan till klädprojektet är under produktion. Min duktiga art director har hittat lite tid åt mig och mailen går het med olika förslag på typsnitt och symboler.

*Nöjt inser jag att jag för första gången i mitt liv ska få möjlighet att hälsa på en förläggare innan jag skickar manus, detta inom kort. Det känns otroligt roligt. Networking is king.

*Jag har stämt träff med en väldigt duktig författare för att få ett signerat exemplar av dennes mycket fina bok som jag ska ge bort i gåva snart.

Flyt, queridas, kommer det så sakteliga smygande nu?

3 comments:

  1. Vilken underbar blogg! Har tittat in här ett par gånger sedan Debutantbloggspicknicken och gillar:) Skäms dock lite över att jag inte minns om jag träffade dig på picknicken eller inte. Jag kom supersent och många hade hunnit lämna när jag kom, så jag träffade inte så många. Bra inlägg om skrivande och uppdateringar från röda mattan är ju aldrig fel...

    /Anna

    ReplyDelete
  2. Kära Syster- Jag tror jag var kvar när du kom, men inget hälsande vad jag minns... Man är lätt snurrig av glädje när man får träffa massa skrivande själar så inga anledning att skämmas Kära Syster! Dock får vi ses till att hälsa nästa gång! Kram!
    Emmelie-Ja, visst! Det tar sig som mordbrännaren sa. ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...