Sunday, July 7, 2013

Horoskop vecka 28, 2013

Unique, that´s what these times are. Neptunus tar 175 år på sig att gå ett varv kring Solen, Saturnus 29 år och Jupiter 12 år. När dessa tre planeter nu gör sig redo att mötas i en fantastisk triangel är det verkligen värt att kallas unikt. Det är möjligt att flera av oss aldrig mer kommer att få en sådan här aspekt igen under vår livstid.  Den magiska tidpunkten då dessa tre planeter möts är inte förrän den 17 juli, så jag är ute lite i förväg. Anledningen är att effekten börjar kännas av redan från och med den 8 juli i takt med att dessa tre jättar intar rätt position i var sitt vattentecken. Planeterna är på sitt bästa humör när de sluter upp. Strikte Saturnus tar med sig stadga och struktur, Jupiter bringar expansion och mega-tur medan flummige och inspirerade Neptunus håller små plakat med vackra ord högt i luften. Hela manifestationen är koncentrerad till vattentecken så, yes my dearests, det är känslor som ska avhandlas. Mer om exakt hur det ska gå till kommer i nästa veckas horoskop.

Imorgon, måndag, är det dags för nymåne i Kräftans tecken. Halva stjärnhimlen är redan där och lyser upp familjelivet och mamma-banden. Med Jupiter intill en nymåne är det ett ypperligt läge att starta nya projekt i hem-miljö. Som jag redan nämnt befinner sig Merkurius som härskar över tekniska prylar, dyra inköp och kontrakt, på semester sedan förra månaden. Ska ni inhandla loads of bits and pieces på Bauhus, vänta åtminstone tills den 20 juli. Merkurius är inte att lita på när han sover och det kan hända att ni kommer hem med fel saker, eller saker som inte fungerar, alternativt att ni ångrar inköpet helt och hållet. Get my point?

Jupiter, den stora turplaneten,  bytte tecken i förra månaden. Från sociala Tvillingarna till familjekära Kräftan. Jupiter styr Skyttens tecken varför Skyttarna är de som mest kommer att märka av den här förändringen. (För deras del är det dags att casha in under 2013-2014. Yeah!). Vi andra märker givetvis av förändringen också. Räkna med mer familjelivskoncentration, större familjer, antingen via barnafödslar eller giftermål, eller via goda vänner som känns som familjemedlemmar. Trenden håller i sig ända till sommaren 2014. Jupiter anses må extra bra i Kräftans tecken då Kräftan månar som en riktigt mor över honom och låter alla hans vackra gåvor få komma fram och till sin rätt. Positively wonderful, right?
Nymånen i morgon är starten på hela familjekalaset och en alldeles utmärkt vecka väntar för att åka väg med familjen till landet, sola, bada, grilla och ta igen allt det som man inte hunnit med under året. Family-vacay!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...