Tuesday, October 1, 2013

Jag har signat med Bonnier Tidskrifter och får en VIP-blogg på Amelia!


För två år sedan började jag blogga för att jag ville lära känna andra skrivande själar som, likt mig själv, satt ensam på kammaren och knackade ned bokstav för bokstav. Och om jag fick nya vänner och kontakter! Jag har haft ett enormt utbyte och så mycket glädje av bloggen och att få lära känna er!

Min intention har hela tiden varit att få ta mig vidare men jag har inte riktigt vetat hur. Ni som känner mig vet hur jag har tvivlat mellan hopp och förtvivlan när förlag och litterära agenter hört av sig. Senast i somras arbetade jag om hela del ett i trilogin i samarbete med en mycket skicklig redaktör och litterär agent och jakten på förlag startar nu igen.

Så för drygt två veckor sedan fick jag ett möte med chefredaktören på Amelia, Åsa Lundegård. Mötet ägde rum på Sveavägen i Stockholm och jag viftade troligen alldeles för mycket med händerna när jag exalterat beskrev mina idéer och visioner. Det handlade om mina horoskop som växt och fått fler besökare än jag vågat drömma om.En knapp vecka senare steg jag in på Bonnier Tidskrifter för möte med webchefen för tidningen Amelia. Namnbricka and all. Mötet gick bra och efter en timmes tid fann jag mig på Sveavägen igen, ringande till maken.
-Är du Amelias nya bloggare nu då? frågade maken mer skämtsamt än allvarligt.
-Ja, svarade jag, lätt chockad.
Tystnad i andra ändan av luren.

Idag finner ni Amelias presentation av mig R. Min alldeles egna horoskopblogg, Helenas Horoskop, startar från och med idag! Jag hoppas att ni vill fortsätta att följa mig där.

Till följd av den här fantastiska händelsen kommer Lovable att bli stillastående en tid för att sedan läggas ned. Jag har fler projekt på gång och jag lovar att det snart  kommer finnas alternativ för er att fortsätta läsa om mina tips om hur man publicerar e-böcker på Amazon och smarta tips för att tjäna pengar på nätet... Jag lovar att ge ett sista heads-up om det innan Lovable stängs ned.

Jag blir jätteglad om ni fortsätter följa mig!

Stor kram till er alla och tack för den här tiden på Lovable!

Helena


6 comments:

 1. Superkul! Stort grattis! Klart jag hänger med.

  ReplyDelete
 2. Åh, vad kul, stort grattis! Klart jag följer med dig till Amelia!

  ReplyDelete
 3. Åh, vad glad jag blir! Hurra! Vi ses i cyberrymden, via Amelia! ;-)
  Stor kram till er alla!

  ReplyDelete
 4. WOW, jag följer dig där!
  Stort grattis och bra kämpat:)

  ReplyDelete
 5. Tack! Så glad för din skull också, Maria! Tänk vad långt man kommer med ett stycke envishet och några goda idéer! ;-) Stora kramar!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...