Thursday, December 13, 2012

Lovable´s årshoroskop 2013 för zodiakens alla tolv teckenMissa inte mitt årshoroskop för Lejonet 2014- bara att klicka på bilden för att komma till boken! (Jag publicerar tecken för tecken på Amazon hela tiden.) Sneak Peak av Lejonets 2014 ser ni HÄR!

Kära vänner, en aning tidigare än utlovat, här har ni era liv 2013, när stjärnorna får säga sitt!
 
MISSA INTE HELLER LOVABLE´S SOMMARHOSOSKOP, JUNI, JULI, AUGUSTI, HÄR!

Årshoroskop 2013
Väduren ( 21 mars- 20 april) - Djup personlig transformation och tur på hemmaplanet

Uranus befinner sig i ditt tecken sedan Mars 2011. Detta har sedan dess inneburit mycket förändringar i ditt liv, plötsliga och dramatiska förändringar. Denna tendens kommer att fortsätta de närmaste fem åren och kanske inte alltid känns som de är så roliga. Uranus vill dock skaka loss dig från allt som har stagnerat, vare sig det är förhållanden, boendesituationer eller kärleksrelationer. När Uranus slår till är det med en smäll och en vad-hände-känsla efteråt.

Det fjärde huset, det som representerar familj och hem blir ett lyckoområdet från och med den 27 juni 2013. Då flyttar turplaneten Jupiter in och stannar där till och med sommaren 2014. Det blir tal om att flytta till större och vackrare eller kanske genomföra den där omfattande renoveringen som det talats om så länge. Familjelyckan får extra kraft av Jupiters placering i det fjärde huset. Jupiter står för expansion av familjen så kanske väntar ni tillökning eller utvidgar familjen genom giftermål. Fertiliteten hos Vädurar är större än vanligt under 2013-2014.
Ekonomiskt har du en möjlighet till förändringar den 10 maj. För övrigt har Vädurarna ett generellt lugnt år ekonomiskt. Att lyckas nå framgång är viktigare än att bli rik på dina idéer. Saturnus och Plutos placering tyder på att det pågår en transformering av ditt företag eller arbetsplats. Man tänker nytt och banbrytande.

Under 2009-2011 skilde sig många vädurar både från vänner och makar/sambor. De goda vännerna sållades ut. De som finns vid din sida idag vet du är de som verkligen förtjänar både din kärlek och din vänskap. Vädurarna kommer att prioritera frihet i sitt förhållande under 2013. De partners som inte kan förstå frihetsbehovet riskerar att förlora den rastlösa Väduren på någon bergstopp långt borta. Väduren har helt enkelt inte lust att prioritera bort sina egna behov längre.

Oxen ( 21 april-21 maj) - Ett pengaår!
Money, money, money is on the way, kära Oxe! Oxarna som är det mest jordiga av tecknen är alltid intresserad av pengar och nu är det dags att få se lite mer än vanligt av det. Jupiter bringar tur och lycka till ditt ekonomiska hus. Bankkontot kan växa rejält det här året om du spelar dina kort rätt. Ditt flyt startade egentligen redan i juni 2011 och pågår nu fram till den 27 juni 2013. Om det är något år man ska spela på lotto är det under ett sådant år som Oxen har fram till och med den 27 juni. Aktier stiger i värde och tur med affärskontakter fyller på plånboken. Ett år som detta kommer Oxarna att vara på helt rätt plats för att få mer pengar i fickorna!

Kärleksmässigt är det tufft och strängt för Oxarna. Saturnus lägger en grå känsla över kärlekshuset. Allt känns krystat. Den 25 april och den 3 november kan känslorna nå explosionsliknande effekter. Kärleken testas hårt under det här året och endast det som står pall för trycket, är värt att hålla fast vid. Svälj stoltheten och gå vidare för att göra det lättast möjligast för dig själv. Att välja att släppa det som är dåligt utan att gnissla tänder, kommer att göra mirakel för din hälsa också!
Under året kommer mycket att ske kring din familj. Föräldrarna och barnen kommer i fokus. Kanske får du se både mamma och dotter få det där drömjobbet de trånat efter så länge. Kanske sätter dina föräldrar igång med en rejäl renovering och installerar ny typ av tekniskt, hälsorelaterad, utrustning? Barnbarnen kan tänkas genomföra flertalet bostadsflyttar under året, kanske till följd av studier.

Ditt eget hem, kära Oxe, kommer i fokus först nästa år. Men vill du ändå sätta igång med att renovera är juli till och med mitten av oktober bäst för detta. 
OXENS ÅRSHOROSKOP FÖR 2014 FINNS NU ATT KÖPA FÖR 19,50 KR HÄR!


Tvillingarna ( 22 maj- 21 juni ) - Ett strålande kärleks- och pengaår!
Oh my, vilka år av förändringar du har bakom dig! Ena stunden är saker och ting på ett sätt, i nästa stund har allt rasat för att byggas upp på ett helt annat sätt. Tack och lov har Neptunus nu flyttat in i ditt karriärhus och Jupiter befinner sig i ditt eget tecken. Sedan juni 2012 har ekonomin börjat gå framåt via din karriär. Året som kommer följer i samma spår. Du kommer även att vilja arbeta med en större känsla för vad som är rätt. Du blir lite av en idealist med drömska Neptunus i ditt karriärhus. Inget kommer gratis och ditt arbete kommer att fortsätta att vara hårt. Ta dig an dina plikter med den största ansvarskänslan du kan uppbringa och du har de bästa bästa förutsättningarna att nå framgång. Låter kanske ganska naturligt, men sanningen är att vissa år, tycks lyckan vara med en mer än någonsin . Nu präglar dock Saturnus ditt dagliga arbete. Saturnus vill visa dig att hårt arbete och att ta hand om sin hälsa är något man måste göra för att skörda framgångar och må bra. Kanske har du känt av att din hälsa, som annars alltid varit så bra, gungat lite det senaste året. Var uppmärksam på signalerna, gå på dina check-ups och ät nyttigt. Om något skulle vara galet skulle det troligast ha att göra med ben eller skelett och tänder. Tvillingar har också en tendens att bli gravida lättare i år.

 Från och med den 27 juni träder Jupiter in i ditt pengahus och alla tvillingarna kan se fram emot tur och galet flyt på det ekonomiska planet under året som sedan följer. Nu stiger värdet på dina investeringar, din bostad och dina aktier. Samarbetspartners erbjuder fina avtal som ger dig ännu mer pengar och kanske tas ett steg mot utlandet för att ytterligare expandera dina ekonomiska möjligheter. Jupiter älskar utlandet! Tvillingarna nöjer sig oftast med framgång lokalt, medan Jupiter vill go international. Ta din chans att karriärmässigt eller investeringsmässigt nå utanför landgränserna från och med juni 2013 och du har Lady Luck med dig!
Kärleken är på topp när året startar! Den senare halvan av 2012 var helt fantastisk och nu fortsätter denna trend. Om det finns ett år då Tvillingar är mer benägna att skrida nedför altargången så är det nu. Ett litet test kommer dock i augusti då Jupiter och Uranus inte kommer överens. Men kärleken ser så positiv ut att det inte är värre än att tvillingarna rider ut stormen.Kräftan ( 22 juni- 22 juli ) - Karriären ger dig tillfredsställelse och du uppnår ett lugn i hemmet och dricker passionerad kärleksdryck!
De senaste två åren har inneburit prövningar där du verkligen har fått betala ett pris för vad som kan kännas som gamla synder. Allt var svårförtjänt; pengar, kärlek och bostad. Nu äntligen kommer belöningarna! Med Jupiter i ditt spirituella hus kommer den första halvan av 2013 att präglas av en inre expansion. När Jupiter sedan den 27 juni flyttar in i ditt tecken kommer den inre styrka och övertygelse som du byggt upp under de första sex månaderna, att börja visa sig på ett mer utåtriktat plan. Andra kommer också notera att du nu tycks ha en ny, slags glow runt i kring dig. Du är så van att kämpa och nu när motståndet släpper har du alla möjligheter att fara iväg som en blixt rakt upp i luften. Resultaten kommer att komma snabbt! Din karriär håller på att transformeras, det började redan 2011 och kommer att pågå de närmaste fem åren.

Om hälsan varit dålig under 2011 och 2012 kommer 2013 att känna som a walk in the park. Aspekterna förändras och nya behandlingsmetoder och kanske till och med helt nya läkare kan ge dig helt nya förutsättningar för att må så mycket bättre. Största boven är stress, se till att vila och återhämta dig så mycket som möjligt.
Familjen är alltid viktig för kräftorna. Dock ser 2013 ut att bli ett lugnt år efter två turbulenta, omvälvande år. Troligen har det skett mycket omstruktureringar för att få till en balans i hemlivet. Var det dags för det där lilla kontoret för att komma ifrån hemmet där du annars arbetat? Har du och maken diskuterat och prövat er fram till en ordning där både du, han och barnen är i balans och mår bra. Fungerar logistiken äntligen? Inte helt lätta utmaningar. Men nu är de över och de resultat som har nåtts kan nu få vila och stabiliseras.


Jupiter går in i kräftans tecken den 27 juni och det innebär också möjligheter till personlig expansion. Kräftan är redo att visa världen vad den har grunnat och kommit fram till sedan juni 2012. Alla jobbiga upplevelser, alla prövningar har fört med sig gåvor som du kanske inte har orkat förstå riktigt ännu. Men från och med mitten av året kommer du att vara glad för vad du har gått igenom- du kan till och med ha kommit på en helt ny affärsidé grundat på de erfarenheter du nu besitter! Inte illa! Pengarna kommer att följa dig nu. Du kommer att se att lyckan ler mot dig och faktiskt följer dig på ett nästan magiskt sätt. Resor och ett allmänt lyft av den ekonomiska ställningen brukar vara en vanlig effekt av att ha Jupiter placerat i sitt eget tecken.

Eftersom Jupiter är kräftornas karriärplanet betyder denna placering att pengar och lycka kommer via ditt arbete. År 2013 är chansen att få ditt drömjobb större än den varit på flera år. De frön du har sått kan plötsligt börja gro. Arbeten och tjänster du har sökt för länge sedan, kan ge resultat när företagen nu letar efter nya medarbetare igen. Fram till den 27 juni har andliga, spirituella, self-help-områden störst potential när det gäller arbete. Med Uranus placering i ditt tionde karriärhus vill du slå dig fri och framförallt ha variation i ditt arbete. Frilansarbete är något som kommer att locka dig mycket under närmaste åren.

Kärleksmässigt vill du bara ha kul och leva passionerat i sus och dus. Du vill ha den där berömda första förälskelsens intensitet hela tiden, annars får det vara. Det finns en lekfullhet i kärleken som kanske inte leder till äktenskap eller ens ett långvarigt förhållande, men det blir passionerat!

Lejonet ( 23 juli – 23 augusti) - Prövningar i hemmet blandas med stora planer inför framtiden och nya kärleksmöjligheter!
Under 2012 nådde du många av de mål du satt.  I oktober 2012 flyttade Saturnus in i ditt fjärde hus och en obekväm känsla började att långsamt, krypa sig på. Du fick troligen arbeta lite hårdare men du åstadkom fortfarande det du bestämt dig för.

Din kärleksplanet Uranus har tagit boning i Vädurens tecken de senaste två åren. En känsla av rastlöshet och behov av transformation har troligen präglat dina tankar sedan dess. Mer om det nedan.
Karriärmässigt var 2011 och 2012 två underbara år. Du har inte bara lyckats med det du drömde om, andra har fått ett ansikte på dig också. Människor som du inte ens känner! Den första halvan av 2013 befinner sig Jupiter nu i ditt sociala - och nätverkande hus. Du kommer se en strid ström av nya människor och kontakter passera ditt liv. Jupiters förkärlek för den stora vida världen antyder att många av kontakterna kan komma att ske med utlandet. Det debatteras stora saker om stora planer angående en expansion som berör internationella plan och andra språk. Wow!

När Jupiter flyttar in i ditt andliga hus den 27 juni kommer du att vilja dra dig tillbaka och arbeta i det fördolda. En tid av inre utveckling följer fram till sommaren 2014. Kanske arbetar du i hemlighet med en företagspresentation eller en helt ny produkt som måste förbli hemlig av rättighetsskäl eller kanske behöver finjusteringar göras under tiden fram till juli 2014. Först då är du redo att ta steget ut i världen och visa vad du har åstadkommit! Bli inte förvånad om folk under hösten 2014 kallar dig för en overnight sensation. Du kommer dock att veta hur många år av hårt arbete som ligger bakom din framgång.
Hälsan kommer överlag att vara god under 2013. Lejonen styr hjärtat som kroppsdel och kanske just hjärtat komma att värka under 2013. Både kroppsligt och bildligt talat. Sedan 2003 har Uranus revolutionerat ditt kärleksliv. Titta tillbaka och se vad du gjorde och vem du var tillsammans med under åren mellan 2003- 2011 så är jag säker på att du ser en trend. Attraktion och sexualitet stod högst på listan, likaså att känna sig åtrådd och filmstjärneaktigt attraktiv. Nu har dock lejonens intresse skiftat. Lejonen vill ha ett förhållande som tillfredställer dem på ett helt annat plan nu.  Lejonen ser klarare vad de vill ha och många av dem kommer därför att börja agera för att hitta rätt omständigheter för kärleken.  Lejonen vill ut ur hemmen, de känns grådaskiga och instängda, till följd av Saturnus påverkan. Många lejon kommer att dras till utlandet. Kärleken gynnas också av utland och utlänningar och varma, lyxiga resorts långt borta. Läraraktiga partners attraherar lejonen enormt under 2013. Kanske blir det lejonen som förälskar sig i sina lärare på universitet i år. Mycket möjligt!

Jungfrun ( 24 augusti- 23 september) - En ny social trend i ditt liv avlöser karriärframgångarna du skördat
De senaste åren kan nästan ha verkat som ett skämt, ett dåligt skämt, för du har tvingats utstå lika mycket prövningar som de stackars tvillingarna. Förändringar och utmaningar kom på rullande band och det var först när du hade accepterat att detta kanske var ditt nya liv, som det kunde lugna ner sig. Det var ditt liv, kära Jungfru, och vi kan skylla det mesta på Uranus dåliga relation med ditt tecken. Men nu är det slut på de svåra tiderna! Tecken på förändringar mot det bättre började märkas under 2011 och sedan blev det gradvis lättare. 2013 kommer inte ens att vara i närheten av vad du var tvungen att gå igenom under åren 2008-2011.

Sedan förra sommaren i juni har Jupiter gett dig tur karriärmässigt. Detta flyt fortsätter till och med sommaren 2013. Kanske har du fått mer ansvar på arbetet och därmed mer lön, kanske har du fått ditt drömjobb som du arbetat för att få hur länge som helst, kanske har du bytt banan helt och hållet och känner dig mycket nöjd med ditt val? Möjligheterna till effekterna av tursamma Jupiter är många. Överlag tror jag att du känner dig nöjd med var du befinner dig.  Forsätt att aktivt söka nya karriärvägar och uppfylla de där sista målen du satt för dig själv, tills mitten av sommaren. Då kommer din framgång istället att ligga i att nätverka och ditt sociala liv kommer ta sådan fart att du knappast hinner vara karriärlysten på samma sätt som under våren 2013.
Ditt kärleksliv har fått sig rejäla utmaningar under perioden 2003-2010. Inget tycktes stabilt och framtiden kändes alltid oviss, trots att du kanske levde i en relation där du trodde att allt tuffade på åt rätt håll. Andas ut, nu kommer lugnare tider. Kärleken som väntar är nu av helt annan kvalitet. Kärleken kommer inte heller att dyka upp som gubben i lådan ena stunden, för att den andra vara borta igen. Nu kommer möjligheter till bestående relationer. As in long-term relationship, kära Jungfru! Tack var Neptunus har Jungfrun nu 13 år av möjlig kärlekslycka att se fram emot. Neptunus är i behov av en spirituell partner, en med djup och ett rikt inre liv. På samma sätt kommer du, Jungfru, att attraheras av partners som kan stimulera ditt inre och kärleksmöten som tycks styrda av högra makter. Enda varningen är att vara noga med att inte sväva iväg för mycket. Uttrycket att sätta sin partner på piedestal och se honom/henne genom rosafärgade glasögon, kommer man att tänka på när Neptunus är med och skjuter kärlekspilar. Det finns alltså en risk för att man tror så bra om sin partner att man lurar sig själv i slutändan.

Vågen ( 24 september- 23 oktober) - Fokusera på karriärplaner och ekonomi istället för kärlek
Kärleken har varit gungig sedan 2011. Det har funnits funderingar och osäkerhet bakom fasaden av lyckligt äktenskap eller samboförhållande. Många tester har fått vågen att se kärleken för vad den verkligen är idag. Tyvärr är testen inte riktigt över ännu. Först om fem år, när Uranus lämnar kärlekshuset, vet du säkert var du står. När Uranus är inblandad finns alltid en känsla av explosivitet och total överraskning. Det som kommer att ske under de kommande fem åren går inte att förutsäga, lika lite som att man kan veta att en naturkatastrof kommer att inträffa. Var sann mot dig själv och ta emot det som kommer, precis som det kommer. Allt sker av en mening. Tack och lov väntar det flyt och roligheter på andra plan som tar tankarna ifrån utmaningarna i kärlekslivet.

Pengar och ekonomi blir två områden som kommer att vara högst märkbara under 2013. Saturnus försöker lära dig att hantera pengar för på sistone har det börjat gå lite så där. Slarv och utgifter som skjuter i höjden för saker som helt klart inte behövs, dominerar vågens ekonomiska dåliga samvete. Vågen gillar balans och Saturnus som nu befinner sig i ditt pengahus tvingar dig att dra åt svångremmen för att, utan att leva ett tråkigt liv, utan bara mer planerat, få ekonomin att sluta hålla dig vaken om nätterna. Sköter du dig, lovar Saturnus att ge dig mer pengar i fickan redan detta år. Tänk Lyxfällan, kära Våg, så förstår du problematiken! Du har drygt två år på dig att organisera ekonomin och sköter du dig kommer du inte bara ha tagit kontroll över den ekonomi, utan även värdeökat dina tillgångar.

Från och med mitten av året, den 27 juni, flyttar Jupiter in i ditt karriärhus. Börja redan nu att planera de steg du vill ta för att då den där tjänsten du drömt om så länge. Under perioden juni 2013- juli 2014 har du alla chanser att nå framgång som andra runt omkring dig märker. Det handlar om utmärkelser på alla de sätt, avklarade examen i högre ämnen som nu kan leda till bra betalda arbeten (många av er har studerat det senaste året), befordringar av olika slag och lyckosamma möten med företagare som letar efter någon som just dig!

Skorpionen (24 oktober – 22 november) - Din nya seriösa sida tar dig långsamt mot framgång
Börjar kärleksruset försvinna? Förra året var det love, love, love för hela slanten. Jupiter såg troligen till att presentera dig för kärlek av typen marriage material och många skorpioner gifte sig också under 2012. Alternativt kan du ha ingått ”äktenskap” via partnerskap och affärsavtal som även det styrs av det sjunde kärlekshuset. Nu sker en tillnyktringsprocess. Skorpionen har nämligen ett stort behov av att ta sig an livet på ett mycket seriöst sätt. Dags att inte bara leka vuxen, utan att verkligen vara det också. Denna nya attityd kan få en del runt omkring er att höja på ögonbrynen och upprört säga; ”Vad tråkig du är” eller ”Varför verkar du så känslokall?” Skorpionen är varken det ena eller det andra, han är bara under stark påverkan av den snusförnuftige planeten Saturnus. Befinner du dig i åldern 27-30, kallas denna trend för din första ”Saturnus återkomst”. En period förknippad med en sorts fruktsam kris då man under drygt två år vaskar fram sitt nya jobb här på jorden. Många gånger följer karriärbyten och livsomvälvande beslut såsom graviditet och äktenskap under denna period.  Förbered er på mer ansvar och mindre lek under de närmaste två åren men med de största chanser till utdelning när ni är färdiga.

Det enda område som skorpionerna avser att experimentera med är hälsan. Inte så att man sätter den i fara, tvärtom, ni är istället villiga att testa alla typer av nya behandlingar. Alternativa behandlingar och helt ny typ av medicinsk utrustning lockar dig och ja, det är rätt väg att vandra. Skorpionen kommer också på att varje individ har olika nytta av olika typer av behandlingar. Det här året ser skorpionen till att prova sig fram till vad som passar honom/henne bäst. Harmoni och lycka i hemmet är avgörande för god hälsa.
Ekonomiskt väntar en omvälvande tid kring den 25 maj. Förändringar som har behövts göras sedan länge kommer inte längre att hållas på avstånd - de kommer att ske, vare sig du vill eller inte! Största chanserna till att göra pengar under året är de som kännetecknas av att andra satsar pengar på dig. Det kan handla om kommissioner, royalty, förskott på- eller arv och försäkringsutbetalningar.  Från och med den 27 juni flyttar tur- och pengaplaneten in i ditt nionde hus. Utländska investeringar och utländska affärsrelationer gynnas. Tack vare att Neptunus kommer att sända goda vibbar till Jupiter kan du räkna med att själv ha en god känsla för vilka investeringar du ska satsa på och inte. Våga följa din känsla.

Sommaren 2014 startar ditt stora karriärår. Sätt redan nu dina mål. När Jupiter är inblandad brukar de målen vara av den största och mest grandiosa typen, och sånt kräver planering, kära Skorpion! Med kärleken och den mycket seriösa inställningen under kontroll har du en chans att göra grundarbetet för att kunna skörda stora framgångar inom de närmaste två åren.

Skytten (23 november- 21 december ) - Investeringsmöjligheter i utlandet kan ske efter ditt bröllop!
Den stora turplaneten Jupiter, som även är Skyttens härskare, flyttade in i ditt kärlekshus i juni 2012. Bröllop och fantastiska chanser att möta den rätte har troligen omgett dig sedan dess. Trenden fortsätter fram till och med den 27 juni. Många av skyttar kommer att gifta sig under våren. Är det inte aktuellt för dig är det möjligt att ett affärspartnerskap väntar, eftersom att satsa på en annan företagare också är som att ingå ett slags äktenskap.

Din hemmiljö genomgick drastiska förändringar mellan åren 2002- 2010. Tänk tillbaka på hur många gånger du har flyttat under åren, hur många uppbrott du tvingats igenom och hur många som var ett resultat av egen vilja eller helt enkelt bara trillade ned som bomber i ditt liv. Nej, Uranus i ditt fjärde hus, som står för hus och hem, var ingen lek.  Nu har den mycket mer flummiga Neptunus flyttat in istället.  Neptunus är som en varm bris av höga ideal och en flower-power-hippes sång om skogens rättigheter. Nu förs spiritualitet in i hemmet och påverkar familjemedlemmar att genomgå inre förändringar. Uppfattningar förändras och man får nya perspektiv på relationer. Spirituella övningar såsom yoga, mindfulness, positivt tänkande och religion blir högst lockande för skyttarna.
När Jupiter byter hus i juni gynnas pengar som kommer till er från andras fickor. Detta kan vara pengar som ni får av släktingar eller företag som betalar er för rättigheterna till er idé eller kanske börjar en kommisson nu att rulla in för den där boken ni skrivit. Ekonomiska möjligheter där utland och utlänningar är inblandade är särskilt gynnade. Så är även en flytt till ett nytt grandiosare hem. Skyttarna och Jupiter älskar allt som är stort och skriker lyx på den allra högsta av nivåer. Lustigt nog är inte skyttarna särskilt pengahungriga varelser men de har två saker som sammantaget brukar medföra att många av dem tjänar stora pengar; deras visioner och deras enorma tur. Nu är det alltså dags att använda sig av den turen inom fastigheter och helst med koppling till utlandet. Med tanke på Grekland och Spaniens fördelaktiga bostadspriser just nu, skulle det inte förvåna mig om många skyttar snart kommer att äta både grekisk yoghurt och tapas under solen mer regelbundet!

Saturnus, som styr Skyttarnas pengahus, befinner sig sedan i oktober 2012 i ett hus så mycket bättre för ekonomin sedan han flyttade in; Skorpionens tecken. Generellt kommer den andra halvan av 2013 att bringa mycket, mycket mer möjligheter till att tjäna pengar. Det tycks även finnas en spirituell koppling till pengarna som tjänas. Hjälper din idé ett högre gott, avser du att skänka delar av din vinst till välgörenhet eller vill du arbeta med alternativa terapier och new age? Dessa aktiviteter ger luft åt investeringselden.  En sådan här period gynnar också nya insikter om pengar. Har du gått ett halvt liv och trott att ett välfyllt bankkonto inte är något som någonsin kommer att hända dig? Dags att tänka om! Många skyttar kommer att inse att det visst finns alla möjligheter till pengaflöde även för dig (trots att du egentligen inte alls bryr dig om att skaffa pengar - det enda som oroar dig är när de inte räcker till, eller hur?).
Har du lite tid över och vill ta lite extra hand om din hälsa? Prioritera då ditt kärleksliv. Harmoni i hemmet och i relationen är som balsam för själen för skytten!

Stenbocken (22 december- 20 januari) - En underbar social- och kärleksfull period väntar dig från och med sommaren!
Familjen och hemmet har varit ett skäl till oro de senaste två åren.  Uranus skapar oro och en känsla av att inte kunna slappna av. Något puttrar under ytan, något som du kanske inte kan sätta ditt finger på exakt. Uranus älskar att slå sig fri, få skrika ut för fulla lungor och sedan kasta sig iväg med en enorm fart.  Vad är det i hemmet som inte kommer till ordning? Uranus kommer inte att ge sig under de fem år som återstår av hans besök i ditt fjärde hus. Han kräver en revolution tills saker och ting är i en helt ny balans. När han byter tecken, om fem år, kommer du att se tillbaka på en rätt omvälvande tid. Tänk tillbaka på vad som skett, eller hur den generella stämningen varit i hemmet, sedan mars 2011. Det ger dig en indikation på vad som väntar.

Pluto befinner sig i ditt tecken sedan 2008. Pluto älskar transformation på ett djupt plan och du genomgår just nu en sort återfödelseprocess. Denna påverkan av Pluto kommer att fortsätta många år framöver.

Din största framgång under 2013 handlar om området dagligt arbete och hälsa. Jupiter, den stora turplaneten, befinner sig i ditt sjätte hus sedan sommaren 2012 och lämnar inte förrän den 27 juni i år. Du har troligen tagit mer hand om dig och arbetsdagarna har känts roligare och präglade av mer tur. Jupiter står för expansion så kanske har du rent av expanderat rent kroppsligt eller har du haft så mycket tur med arbete, att du har massor att ta tag i? När Jupiter byter tecken den 27 juni kan hälsan prövas och det bästa rådet är att i den mån det är möjligt se till att vara uppmärksam på dina energinivåer. Med det menar jag att du ska känna efter. Är du trött eller helt slut? Utan att stanna upp och göra en personlig kontroll av din hälsa riskerar du att bränna ljuset i två ändar mot hösten.  Stenbockar är ruskigt ansvarsfulla. När alla andra tecken gett upp om att nå den där snötäckta bergstoppen, stretar Stenbocken på till sista blodsdroppen. Till viss del är det en del av deras gener, att hålla balans och träna uthållighet på höga höjder, men risken är att Stenbocken visserligen når toppen men sedan trillar ihop innan han hunnit njuta av utsikten. Tanka energi genom att tillåta dig att göra saker som verkligen roar och glädjer dig. Skulle du känna dig i behov av någon form av något hälsostärkande gynnas alternativa behandlingar och healing under 2013.  Varför inte prova lite reiki, akupunktur eller reconnection tillsammans med regelbunden motion för att få stressen i balans?

Det här blir ett år då du är klar med fokus på dagligt arbete och hälsa, sedan går vidare mot en väldigt vacker sensommar vad gäller kärleken. Många, många stenbockar komma att minnas sommaren 2013 då turen i kärleken log mot dem.  Det sociala livet och kärleksmöjligheterna fullkomligt blomstrar och de gör det ända fram till sommaren 2014, kära Stenbock! Med tanke på Jupiters roll som Stenbockarnas spirituella planet är det mycket möjligt att du lägger extra fokus på att vistas i sådana miljöer och där hittar både många nya goda vänner och the love of your life.

Vattumannen (21 januari- 19 februari) - Drömjobbet väntar!
Blir 2013 det år då du blir förälder? Det är mycket möjligt att vattumän- och kvinnor går i väntans tider sedan Jupiter flyttade in i ditt femte hus förra sommaren. Det femte huset styr allt som är roligt, barn och kreativitet så det är mycket möjligt att du också har haft ditt mest partajande år på länge. Den här festliga, glada trenden håller i sig fram till och med den 27 juni, sedan reser Jupiter vidare till ditt sjätte hus. Fokus kommer då att ligga på lite mer allvarliga saker. Sådant som jobb, om du minns vad det är efter här kalasiga året! Tack vare att Jupiter är en väldigt glad och tursam planet som gärna expanderar det han berör är det nu möjlighet att du lägger vikt vid att få in mer arbete och att ta hand om din hälsa på ett helt nytt sätt. Om du nu är redo för att söka ditt drömjobb ska du förbereda dig och satsa allt det här året. Drömjobbet väntar och Jupiters tur kommer att göra all skillnad, kära Vattuman! Förmörkelserna den 25 april och den 3 november kommer att skaka om i ditt karriärliv, vare sig du vill eller inte! Försök att bara låta dig svepas med i de förändringar som kommer, även om det kan kännas en aning som om mattan dragits ut under dina fötter till en början. Det blir plötsliga, dramatiska och, troligen, helt oväntade förändringar i din karriär. Kommunikation, skrivande och nätverkande, särskilt över nätet, är områden där du har en väldigt bra chans att utvecklas mycket.

Tack vare Neptunus kontakter med Jupiter under den andra halvan av året följer också goda möjligheter till att tjäna bra med pengar. Juli ser särskilt gynnsam ut för att tjäna pengar. Din största utmaning blir dock att tjäna pengar på ett sätt som känns rätt. Neptunus har gjort dig mjukare och du söker efter arbetsplatser som tjänar höga ideal och står för mer än bara materialistiska ting.
Generellt har du tur när du söker arbeten med relation till det andliga och spirituella detta år. Det skulle inte förvåna mig om du väljer att arbeta för en välgörenhetsorganisation eller kanske själv blir fadder för djur eller behövande barn i Afrika.

Kärleksmässigt är 2013 ett status quo år. Det som är, förblir.  Dock kommer vissa prövningar att ske i samband med den 10 maj och den 3 november. (Ja, både kärleks- och karriärförändringar väntar!)
Din största utmaning men också din största glädje ligger det här året i arbetet och vissheten att den som kämpar för framgång slutligen når den. Och du kommer vara nöjd med det du har åstadkommit när 2013 är till ända.

Fiskarna (20 februari- 20 mars) - När du firat både flytt och glada familjehändelser finns stora chanser till att arbeta med roliga saker - och nå framgång!
Sedan ett drygt år har Uranus påverkat din ekonomiska situation. Det har skett genom chansningar och utmaningar och hårt slit, men bankkontot är troligen större än det var innan. Uranus arbetar just nu med fiskarna så att deras förståelse för pengar skall förändras. Det kanske inte alltid är en lätt process men i slutändan brukar resultatet vara gott. Uranus kommer att fortsätta att utmana din ekonomi de närmaste fem åren. Det blir djupa dalar och höga berg, om vartannat. Ibland är du rusig av lycka andra svettas du av rädsla, ändå agerar du hela tiden ekonomiskt. Uranus älskar högteknologi. Att intresserar dig för internet, radio och tv kommer bli en väg till att göra pengar. Med Neptunus placering i ditt eget tecken, förstärks din intuition. Lita på den där magkänslan när du väljer att investera dina pengar. Att arbeta hemifrån är något som kan bli aktuellt under den första delen av året. Under juni-december blir du mer utåtriktad och skördar framgångar genom arbetet, särskilt inom nöjesindustrin och aktiviteter som man gör bara skojs skull. Ju roligare det är, desto större

Jupiter sprider tur, lycka och glädje i ditt fjärde hus, det som styr ditt hem och din familj. Sedan förra året i juni har det troligen skett mycket roligt i relation till ditt hem- och familjeliv. Familjer tenderar att expanderar under påverkan av Jupiter. Kanske har din familj redan vuxit till följd av barnafödslar eller giftermål?  Förbered dig på nyheter som denna familjeexpansion fram till och med sommaren. Många Fiskar har flyttplaner och många kommer också att renovera hemmet till en bättre, lyxigare nivå . Har du tänkt på den där köksrenovering sedan i höstas är det dags att ta tag i den nu. Jupiter kommer se till att resultatet blir mycket elegant och storartat. Den här trenden fortsätter fram till och med den 27 juni i år. Därefter flyttar Jupiter in i ditt femte hus och saker och ting som du verkligen älskar att ägna dig åt kommer att bli mycket viktigt för dig. Det är en slags låt-oss-bara-göra-skoj-saker-mentalitet som råder från och med juli och ända fram till sommaren 2014! Det blir mer kärlekschanser, kanske inte till de allra mest seriösa av förhållanden, men det är passionerat, roligt och lekfullt.  Ägnar du dig åt något kreativt är den andra hälften av året verkligen en underbar period för att avsluta den där boken, eller tv-programsidé du arbetat med ett tag nu. Har du drömt om att bli förälder gynnar Jupiter i det femte huset graviditet i allra högsta grad.
Saturnus, den stora läromästaren, befinner sig sedan oktober 2012 i ditt nionde hus. Där samlas aktiviteter som högre studier och högre tankar rent spirituellt. Genomgår du en utbildning just nu betyder det att Saturnus kommer att kräva att du svettas blod för att nå framgång. Troligen har du tuffa lärare som inte är villiga att se genom fingrarna om du inte levererar rätt från början. Fusk och gräddfiler har inte chans att fungerar under de år som Saturnus nu planerar att stanna i det nionde huset, cirka två år till. De goda nyheterna med en sådan här transit är att man efteråt alltid brukar få en liten good bye present av Saturnus, om man har skött sig. Det kan handla om en oväntad merit som gör att ditt slit leder till att du får ett drömjobb direkt efter examen. Ta dina studier på allvar och du ska se att det kommer vara värt det, kära Fisk! För de fiskar som inte studerar kan det handla om att man istället värderar själva livets skola.  Kriser föder nya insikter och det enda som är säkert är att när Saturnus går vidare om cirka två år, gör du det med styrka och kanske med en helt ny attityd till livet.

Ett riktigt lyckligt och gott nytt år 2013 önskas er alla!


3 comments:

  1. Nä men ÅÅÅH så roligt :D Vädur som jag är så ser jag verkligen fram mot min framtid nu :D Vilket fantastiskt jobb du har gjort!!! Stor kram på dig!

    ReplyDelete
  2. Pengar, pengar, pengar. Det låter bra det! Behöver helt klart mer av den varan. Kärleken kan jag hoppa över ett tag till. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...