Sunday, December 2, 2012

Horoskop för vecka 49, 2012

Förra veckan hade vi en fullmåneförmörkelse i Tvillingarnas tecken. Tvillingarna är de flinkaste budbärare av information som du kan tänka dig. Som deras namn antyder betecknas de av två sidor, de har en dualitet, och skiljer sålunda inte alltid på exakt vilken information som de för vidare. Deras uppgift är kort och gott att reagera på information och föra den vidare.
Det behövs inte sägas att Tvillingarna är det skrivande tecknet. Många, många författare är tvillingar. Deras fantastiskt förmåga att make conversation about anything är en enorm tillgång i researchsammanhang eller i paneldebatter. De är chatterboxes och ett cocktailpartys sanna glädje då de kan det lite om det mesta och inte är rädda att yppa det.
När vi nu upplevt en förmörkelse i just Tvillingarnas tecken är det nog mycket möjligt att många av er har satt igång en högst kommunikativ period då ni expanderar era nätverk, umgås mer än någonsin med vänner och sprider era kreativa idéer runt omkring er som om det vore fairy dust. Jupiter, den stora turplaneten, låg tätt, tätt intill förmörkelsen. Då Jupiter styr Skyttens tecken, och därmed också det nionde huset som faktiskt kännetecknas av just publishing och högre studier samt utland, är det nu dessa energier som drar igång veckan. Kanske ansökte ni till utbildningar, kickade igång kreativa, kommunikativa projekt och kanske, fick ni omedelbart resultat som gör att ni tillbringat helgen i ett lyckorus och med att ytterligare planera för sätt att nå närmare alla era drömmar inom de områden jag nämnt.

Se den vecka som kommer som att ni fortsätter att spinna vidare på det som ni startade i förra veckan. Förvänta er kanske inte påtagligt, we-signed-the-papers-resultat, riktigt ännu. För det behöver vi vänta på nymånen den 13 november. Se det mer som en vecka att surfa vidare på det ni redan uppnått bara på en vecka. Och det är rätt mycket, för ni minns väl hur seg november månad var...

Det blir en glad vecka, allt tycks präglat av optimism. Solen befinner sig i Skyttens tecken, de eviga optimisternas tecken. Glöm alla sorger och skjut era pilar högt mot himlen för ni har stor chans att vara på god väg att uppfylla många av era mål. Fram till den 21 december består den här energin. Använd den!

Happy week, queridas!

4 comments:

 1. Det låter ju hoppfullt inför framtiden. Härligt! Kram!

  ReplyDelete
 2. Wow vad mycket kul för dig som är på gång! sluta inte skriva! Du ser! bra horoskop, och extra intressant då min yngste son är tvilling, och jag faktiskt inte alls kan mycket om det tecknet. Hade varit kul att höra din åsikt om energierna efter 21 december...:)
  kram Caroline

  ReplyDelete
 3. Ja, något positivt ska väl den annars så tråkiga månaden november ha! Skyttens glada energi är toppen! Kram till dig!

  ReplyDelete
 4. Caroline- Något speciellt område du undrar över efter den 21 eller bara generellt, eller för dig personligen. Om du vill kan du maila födelsetid, ort och datum så kan jag kolla närmare! Många kramar Helena

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...