Monday, December 17, 2012

Horoskop för vecka 51, 2012

Många av er har hört av er till mig och meddelat att förra veckan verkligen var en överraskningarnas vecka med glädjande besked som ni väntat och förberett er länge på. Grattis till er som kommit vidare med era kreativa projekt och kanske blivit antagna av bokförlag!

Den här veckan kan komma att gå till historien, kära ni. Det handlar om ett oerhört uppmärksammat datum, detta trots att vi inte har en aning om vad som verkligen kan tänkas ske. Eller jo, stjärnorna har faktiskt en liten aning... Det är dags för fredagen den 21 december år 2012. Detta skall vara det datum då den berömda Maya-kalendern tar slut och då även domedagen skall vara i anträdande. Ju närmare vi har kommit detta datum har dock röster inom astrologi och new age sett det som att den dagen då domedagen ska tas oss alla med oss i in i evigheten, mer ligger på ett bildigt plan. Vår andliga medvetandenivå kommer att dö för att ersättas av en nyare, högre form av vishet. Vi ställs inför våra handlingar contra vårt samvete. Vad vill just du göra för att leva ett lyckligt liv? Vad är det som egentligen är viktigt här i livet? Vilka ändringar skulle få dig att leva i samklang med vad ditt högre jag försöker säga dig?

Den 21 december sker även en mycket, mycket sällsynt placering på stjärnhimlen. Det handlar om en yod, även kallat Guds finger. Saturnus, Jupiters och Plutos placeringar i form av en sort trekant aktiverar dessa planeters energier med en enorm kraft. Jupiter kommer att hävda sitt krav på frihet, Saturnus kommer strukturera med järnhand och Pluto vill att de högsta krafterna inom samhället också får säga sitt. Med tanke på att Satunus och Pluto styr regeringar kan vi på en samhällsnivå vänta oss att få se förändringar. Tänk tillbaka på maj 1989, då Guds finger sist pekade mot jorden, för att se vad som hände då. (Slutet på kommunismen, det kalla kriget, upplösningen av Sovjetunionen..., ni ser vad jag menar va?)Vi har att vänta samma krafter den 21 december.

På det personliga planet kommer detta intensiva planet-möte att leda till att man väljer att agera efter att man konstaterat exakt vilka orättvisor eller elakheter som har begåtts. Vad ska man göra med den där ex-maken/makan då skilsmässan är undertecknad? Hur ska man hantera den där chefen som tog all ära för arbete som man själv har utfört? Fredagens möte kommer att få många av er att känna er som att ni måste ta tag i en situation när ni känt er orättvist behandlande och där strukturen måste förändras. Saturnus och Pluto kommer inte att ge sig, de vill se action. Och när ni bestämmer er för att ta ett steg som får era hjärtan att kännas lättare, då ansluter Jupiter och ger er all kraft för att fullfölja det hela. Jag skulle inte bli förvånad att höra berättelser om hur ni i anslutning till denna kraftfulla fredag tar personliga beslut som, kanske fortfarande strävar mot samma mål, bara att ni avser att ta er dit på ett helt annat sätt. Ni kommer att återuppfinna er själva.

Personligen ser jag med lite mer glädje fram emot onsdagen den 19 december. Då får vackra skönhetsplaneten Venus i den optimistiska Skyttens tecken, underbar kontakt med överraskningarnas planet Uranus i Vädurens tecken. Efter flera månader av en sovande Uranus kommer onsdagen att föra med sig goda nyheter som känns både äventyrliga, oväntade och väldigt glädjande. Vad kan väl vara bättre så här dagarna inför jul?

Happy Week, queridas!
 

2 comments:

  1. Vilken intressant läsning! Själv skall jag skåla in 21 december i Champagne då jag ser fram emot den nya tidens energi då vi går in i den femte dimensionen sägs det. Allt är möjligt och kan bli till det bättre! Kram Caroline

    ReplyDelete
  2. Vad spännande det låter! Jag hoppas på trevliga nyheter snart, det skulle vara en fantastisk julklapp :) Kram!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...