Monday, December 31, 2012

Horoskop vecka 1, 2013

Månen befinner sig i Lejonet när vi alla förbereder oss för att fira in det nya året. Lejon är glammiga, storslagna och teatraliska. Mixa det med månens känslighet och vi får ett storstilat kalas! Samtidigt utmanas denna energi av aggressiva Mars. Viss risk för kortslutning förekommer. Blir du på nyårsmiddagen placerad bredvid just den där människan som du inte hade lust att tala med, någonsin, igen; lägg band på dig. Ett litet nyårsutbrott kommer inte att göra saker och ting roligare. Behåll din vädighet och vänd dig åt din andra bordsherre/dam istället.

När så det nya året börjar, sker det i en hyfsat lugn takt. Med solen i strävsamma Stenbocken tillsammans med kommunikationsplaneten Merkurius, finns alla möjligheter till att nätverka och sammanstråla med likasinnande för att gynna arbetsmöjligheter. När Jupiter, som just nu befinner sig i Tvillingarnas tecken, vaknar från sin tupplur i slutet av Januari är vi alla redo för att visa framfötterna och satsa arbetsmässigt. Under tiden sprid era visitkort, tala med bloggande vänner, byt tips om nätverk, förlagsportaler och maillistor. I februari kommer ni att få nytta av all ny information!

Den 4 januari gynnar Mars och Jupiter just den där pressreleasen om en ny bok, ett nytt klädmärke eller kanske ett helt nytt avslöjande om något i karriärväg. Nyckeln till framgång ligger i att satsa på det sociala livet. Och det lever vi i dessa tider många gånger på nätet...

Sätt er ned och sammanfatta årets mål. Vad vill du uppnå? Vilka är de första stegen för att uppnå ditt första delmål? Avsikt och intention är bland det viktigaste som finns för att lyckas med det man drömmer om. 2013 ligger öppet, det är bara att fylla din drömlista och sätta igång!

Har du missat Lovable´s århoroskop för 2013, för lite ytterligare vägledning för just ditt tecken, finner du det här!

Gott Nytt År, queridas!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...