Thursday, September 26, 2013

Travelgenio ändrar sitt huvudkontors adress och firar sitt 3-års jubileum





Efter alla förändringar som har skett, som lett till Travelgenios konstanta expansion, så har även den spanska resebyrån Travelgenio ändrat sitt huvudkontors adress till närliggande cl. Albasanz nr.15 i Madrid.



Det här året, efter att ha rapporterat €90M bruttoförsäljning, öppnat nya internationella marknader och ökat sin arbetsstyrka samt en viktig ökning av sina schema- och kundkanaler, var expansionen och lägesbytet ett nödvändigt åtagande för att kunna ha samma servicekvalité som de har erbjudit sedan det grundades 2010.



Bytet av huvudkontor sker samtidigt som firandet av deras 3-års jubileum och det är ytterligare ett steg i resebyråns affärsplan för att kunna hantera dess expansionsplan.



Med närvaro på spanska, brittiska och franska marknader under 2012 har Travelgenio också lagt till länder som Tyskland, Italien, Portugal och Nederländerna i sin portfolio i år. Nästa steg för byrån är att lägga till nya marknader inom dess europeiska expansionsplan.



För 2013, när antalet bokningar ökat mycket, förväntar sig Travelgenio att få en omsättning på över €150M



Detta säger VD:n Mariano Pelizzari,
 “I år är vi särskilt exalterade över förändringarna som sker inom företaget. Att se att vårt dagliga arbete har gått så bra som vi väntade oss vad gäller kvalitén, som garanterar våra resultat, är motivation till att förbättra vårt värde och vår kundtjänst ytterligare”.

Besök Travelgenio för att få veta mer.

Detta är ett sponsrat inlägg.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...