Friday, September 6, 2013

Kvinna- jobba via internet!

Det är massor av män i entreprenörsbranschen på nätet. Naturligtvis finns det kvinnor också men de hörs och syns inte lika mycket. Amerikanska föregångare som jag tittar på är Oprahs egen älskling, Marie Forleo. Efter intensivt minglande med 100 företagande kvinnor på Qoola Qvinnors Kroatiens resa står det helt klart att lokala företagare inte har satt fart på sin business online och därmed missar massor av affärsmöjligheter.

Vi är en aning efter inom det här området i Sverige, men jag tror att vi är på gång... med storsteg, dessutom.

Exempel på hur man som t ex personlig tränare kan få mer fart på sin affärsverksamhet och tjäna pengar är att lägga upp youtube videos för att öka traffiken till sin hemsida. Eller kanske älskar du raw food och vill tjäna pengar på din receptbok? Ge bort några recept gratis på din hemsida i utbyte mot att folk ger dig sin mailadess, via en s k Opt-in Page från t ex Aweber och du har plötsligt en helt egen marknadsföringslista att använda för din kommande bok! Eller driver du en väldigt nischad Twitter eller Face Book sida- satsa på att bli en affiliate och tjäna pengar på att marknadsföra liknande produkter till dina följare. Personen som driver en av världens största Lady Gaga Twitter konton kunde lätt ge en internetentreprenör en enormt stor inkomst på att marknadsföra Lady Gaga-inspirerade ringsignaler till de miljoner som följde tweetsen.

Möjligheterna för att jobba via internet och tjäna pengar hemifrån som kvinna är oändliga. Jag har idag registrerat ett domännamn för att inom kort ge kvinnor alla tips de behöver för att kunna börja tjäna pengar via internet. Min metod? Att ge massvis av gratis info om hur jag lyckats med att sälja e-böcker på Amazon och vilka sidor och tips och trick som är bäst om man vill börja få in pengar på sin blogg eller hemsida. Inga dyra kurser, bara info från kvinna till kvinna för att det blir så mycket roligare så.

More to come soon, alltså.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...