Friday, September 6, 2013

Superinspirerande föreläsningar med Malin Hammar, Olof Röhlander och Collin Moon till förmån för hemlösa

 Malin Hammar var en av de föreläsare jag lyssnade till i Kroatien. Hennes spännande bakgrund som bl a internationell försäljningschef på The Plaza hotel i New York gör att hon har en uppsjö av roliga, spännande och lätt galna erfarenheter att berätta om. Att lyssna till hur Malin och hennes medarbetare på The Plaza tillgodosåg Elisabeth Taylors önskemål för en bekväm vistelse i New York såväl som hur Malin tog hand om det svenska kungaparets statsbesök, var intriguing, to say the least. När Malin sedan blandade upp dessa gossipy berättelser med smarta tankar om lagen om attraktion och hur man lyckas med företagande, lyssnade alla än mer intresserat!

Malin föreläser regelbundet runt om i landet men arbetar också som konsult åt många framgångsrika företagare. Malin går igenom försäljning, marknadsföring, PR och press för företagen och guidar till framgång. Smarta tips om allt ifrån hur ditt visitkort står ut till hyfs och fason i businesskontakter, kan maximera ett företags potential. Jag tog med mig flera av hennes tips hem och kommer utan tvekan implementera dem asap. Skulle ni vara intresserade av en privat konsultation så kan ni läsa mer om det HÄR.

Malin har tagit initiativet till hemsidan Hem för Hemlösa och har samlat ett väldigt imponerande gäng förläsare för att hjälpa hemlösa genom att föreläsa. Vad sägs om Olof Röhlander, Collin Moon och Torkil Sköld? Jag vet, så himla coolt!Föreläsningarna sker på flera olika orter, gå in här för att läsa mer. It´s a win-win. Vi får kloka råd och tips och hemlösa får en chans till hjälp genom biljettpriset som går oavkortat till Stadsmissionen.

Hoppas vi ses på föreläsningen i Stockholm!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...