Thursday, September 26, 2013

Lucky Day! Venus och Jupiter enar sina krafter idag på bokmässans första dag!

Yeah, jag älskar när Venus har fina aspekter med Jupiter. Idag håller planeterna händer hela dagen. För egen del betyder det karriärframgång. Venus styr min karriär och Jupiter det kreativa arbetet. Det stämmer väldigt bra med att jag mailväxlar med reportern på Metro och faktiskt sitter och arbetar på ett än så länge hemligt projekt. Men lugn, ni ska snart få veta all the juicy stuff.

Jupiter styr publishing och Venus pengar och skönhet. En alldeles utmärkt dag för bokmässan att ta sin start med andra ord. Jag gissar på att eventen på mässan blir mer lyxiga och grand än vanligt. Jupiter älskar överdrifter och att go over the top!

Ha en underbar torsdag!

4 comments:

 1. Intressant. Jag fick en hint om just detta när jag duschade i morse. Min blick drogs resolut mot rakhyveln. Som det står Venus på. Fick lov att googla vem Venus verkligen är. Och så detta du skriver, nu. Känner mig stärkt.

  ReplyDelete
 2. Underbart med sådana där små hints. ;-) Nyligen fick jag en låttext i huvudet: "I am out of time". Sen stannade alla mina tre klockor, hepp! :-) Lycka till på bokmässan nu Christin! Kramar!

  ReplyDelete
 3. Jag kastade mig över Christin igår i monterminglet. :) Därefter gjorde jag reklam för dig, Helena, till Siv på Qoola Qvinnor så att det verkligen skulle framgå hur bra du är. Kram!

  ReplyDelete
 4. Underbara du Hanna! Idag kommer artikeln ut i Metro och jag sitter på helspänn för rapporter från Gtbg- har du sett den ännu?
  Kramar och tack för all din hjälp!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...