Sunday, September 22, 2013

Horoskop vecka 39, 2013

Solen har just flyttat in i Vågens tecken och framför oss har vi en hel månad som präglas av Vågens sociala, relationsälskande energi. Vågen, som även sägs vara zodiakens vackraste tecken rent utseendemässigt, älskar a good party. Att få sammanföra och skapa band mellan människor är en Vågs dröm. De lägger ofta ner stora summor på att skapa vackra fester och bjudningar för att det glädjer deras hjärtan att se andras mötas och skapa band till varandra. Vågen förknippas även med lag och rätt. Dess symbol består av två vågskålar och i dem väger Vågen, fördelar respektive nackdelar, rätt och fel. Den närmaste månaden kan vi därför generellt vänta oss hög social faktor samt tur i relationer och juridiska ärenden. Seal the deal om  ni har fått avtalsförslag som känns bra alltså! 
Ni som är födda i Vågens tecken, eller med ascendenten i Vågen, kommer känna er extra fokuserade på er själva. Hello me, myself and I. Anledningen är att Solen befinner sig i huset som styr just er själva. Passa på att använda energin till att starta på nytt om ni tycker att ni behöver en make-over. Kanske dags för en liten shoppingrunda på Ralph Lauren, Haute Hippie eller netaporter? Det är trots allt er astrologiska födelsedag i en hel månad. Celebrate!

Förra veckans fullmåne i Fiskarnas tecken leverade många typer av avslut. Jag har fått massor av mail och samtal från vänner och läser som berättar om allt från lyckliga affärssamarbeten som äntligen blivit signade, till kärleksrelationer som hastigt och plötsligt avslutades. Vad som än skett så var det som om himlen signalerade att en era var tvungen att ta slut innan en ny kunde starta igen. Att  hela den känsloladdade stämningen med fullmånen sammanföll med att Pluto, kungen av djupa psykologiska spörsmål, bestämdes sig för att återgå till sin vanliga enrginivå, gör att föra veckan onekligen blir en rent banbrytande vecka för vissa av oss. Så kallade power struggles som legat i luften och stått i vägen för drömmar sedan fem månader tillbaka, har släppt och vi kan nu ta oss framåt. Kanske är det inte på exakt det sätt vi hade tänkt oss från början, men vi tar oss framåt.

Stjärnhimlens två lyckoplaneter, Venus (även kallad lilla lyckan) och Jupiter (stora lyckoplaneten), möts upp på torsdagen den 26 september. Eftersom Venus även styr Vågens tecken innebär det att alla de områden som Vågen representerar kommer att få en double shot of luck. Kanske kommer en fin inbjudan, ett alldeles fabulous kontrakt eller avtal eller kanske blir det kvällen då din partner går ner på knä och håller fram något mycket glittrigt och Tiffany-aktigt i en liten röd sammetsask. Luck, luck, luck är temat! Markera torsdagen i era kalendrar!

Vi har inte långt kvar av september och med tanke på stjärnornas rörelser i oktober råder jag er att passa på att satsa på action den här månaden. I oktober kommer bland annat Merkurius att bidra med förseningar och lite allmän tröghet i rörelser man sätter igång. You see what I mean? Lägg in en extra växel denna vecka för att få fart och njut sedan av Vågens sociala bjudningar när ni redan gjort det viktiga arbetet.

Summering.
Använd veckan till att:

Put a ring on it, (tack Beyoncé) skriva avtal och nätverka. Alla dessa områden gynnas av Vågens sociala energi och förkärlek för relationer. 
Kanske har ni redan i helgen varit på ett riktigt dunderkalas, annars är det högst troligt att ni får en inbjudan, eller rent av fixar ett party själva. Glamour, skönhet och temafester med alla minsta detaljer fixade i dukning och dekorationer ligger i tiden.

Mars gynnar fortfarande kreativa projekt, barnfrågor och kärleksaffärer- pitcha och follow your dreams. Med Mars i kungliga Lejonets tecken kommer folk att lyssna på er den här veckan också. Undvik att bli för självsäker i kärlek dock. No one loves a strut...

(Är du Våg eller med ascendenten i Vågen? Sedan i juni 2013 har Vågen ovanligt flyt i karriären och den 26 september kan det smälla till rejält. Ett riktigt drömjobb och upphopp i status inom din verksamhet och allmänna rykte ligger i tiden. Fundera över vad du uppnått sedan förra året och gör förändringar i din personliga profil om du tycker att det är dags. Tillåt dig också att vara lite ovanligt ego just nu- det ligger i tiden den närmast månaden.)

Ha en underbar vecka!

1 comment:

  1. Ska du till Bokmässan? I så fall kanske vi kan mötas upp i någon hotellbar på torsdagkvällen?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...