Thursday, September 5, 2013

Bokmässefix och journalister

Det är dags att ta tag i nästa happening i september: bokmässan i Göteborg!

Vackra hotell Elite Park Avenue är platsen man bara måste bo och mingla på. I alla fall om man tror veteranerna inom branschen. Lite fix med bokningen som inte bör skjutas på, står på listan.

Sen är det journalistkontakter som ska underhållas. Ni kanske minns att jag, utan att ha debuterat, hamnade i Metro på temat kvinnliga debutanter förra året (!)? Vid min sida fanns duktiga och driftiga författarinnan Jessica Hardiman. Sedan dess har många saker hänt för mig och jag ger ut böcker och drar nytta av internet på ett helt nytt sätt. I år finns det intresse för att jag ger ut böcker på Amazon. Jag hoppas få berätta om det så att fler kan ta del av hur man gör.

Allmänt bokmässefix alltså. Härligt!

(För mer bilder och berättelser om författarna från förra årets bokmässa, kolla HÄR.)

5 comments:

 1. Så fint att se tillbaka på förra årets mässa! I år står jag i Hoi förlags monter. Kom dit och säg hej!

  /Anna

  ReplyDelete
 2. Men åh, då kanske vi kan springa på varandra någonstans någon dag?

  ReplyDelete
 3. Jag försökte göra lite fin reklam för dig på QoolaQvinnor FB-gruppen när ni var i Kroatien. Fick aldrig någon feedback från någon på det, så kanske kom det inte med? I alla fall, skrev ett hyllningsinlägg till dig om horoskopen. :)

  ReplyDelete
 4. Ja, visst är det pepp att komma in i stämningen med bilderna på vad som hände sist! Så kul att du, Anna, är på g i Hois monter!
  Hanna- vet du, jag fick faktiskt frågan flera gånger i Kroatien..."Lovable, jag känner igen det namnet, jag läste något om det på FB"! Helt otroligt stort super tack till dig! It´s about time att vi bytte felletonnummer också- tycker du inte? Maila mig!
  Stora kramar till er båda!
  Helena

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...