Sunday, September 8, 2013

Horoskop vecka 37, 2013

Vår allas egen actionplanet, Mars, befinner sig i tecknet som styr kungligheter och exhibitionism; Lejonet. Mars flyttade in i Lejonets tecken redan den 27 augusti och kommer att stanna där till och med den 15 oktober. Självförtroendet är på topp när Mars ger all sin energi till Lejonet. Vi är stolta över oss själva och våra liv är hunky dory and grand. Våra mål är stora nu och vår energi för att börja klättra upp mot toppen är närmast outtröttlig. Allt det vi drömt om och i tysthet planerat för när övriga familjen sover eller inte ser oss, är vi nu redo att förverkliga. Med Mars i Lejonet kan man vara säker på att there´s going to be excitement. Mars har redan skrivit ihop en lista med mål och allt är BIG. Bli därför inte förvånad om du har en liknande lista under huvudkudden eller i anteckningsblocket.

Tack vare en vacker nymåne i ordningssamma Jungfrun den 5 september har vi alla de praktiska möjligheterna att skriva ihop ett pretty schedule som i detalj går in på hur varje steg närmare framgången ser ut. En nymåne står alltid för nystart och dess energi är som starkast precis i närhet till datumet då den faller, sedan avtar den. Kunde du inte starta något nytt just den 5 september, har du fortfarande de 10 efterföljande dagarna på dig. Jungfrun gynnar också renlevnad och har som ledord att green is the new black. Varför inte passa på att detoxa kroppen med fasta eller komma igång med den där hälsosamma livsstilen du vet att du mår så bra av?

På måndag den 9 september flyttar kommunikationsplaneten, Merkurius, in i det diplomatiska tecknet Vågen. Vi kommer att väga våra ord väl och vi kommer att bli medvetna om hur våra ord uppfattas av andra. Vågen väger alltid rätt och fel och med chatterboxen Merkurius här utmanas vi att säga vad vi tycker, utan att trycka tillbaka för mycket för att man inte vill stöta sig med någon. Du som har ett budskap att förmedla- låt inte Vågens hövlighet få dig att krydda dina ord med så mycket hänsynstagande så att det du vill få sagt tonas ned till viskningar.
Utmaningen på det här området kommer bli särskilt märkbar mellan dagarna den 12-16 september, när Pluto (transformation) och Uranus (överraskning/blixt från klar himmel)  blandar sig i leken också. Kanske kommer någon vilja pusha dig till att ha en viss åsikt eller ifrågasätta vad du sagt. Att vara stark och stand your ground i en sådan situation kan vara tufft. Är dina åsikter och ställningstaganden väl genomtänkta kommer du stå lugnt i stormen. Om inte, kanske det är dags att omvärdera situationen.

Kärlekens och skönhetens planet, Venus, beger sig in i under-cover tecknet Skorpionen den 11 september. Venus vill ha kärlek och pengar och Skorpionen vill dyka djupt ned i psyket på sin partner för att reda ut allt. Venus i Skorpionen förknippas med svartsjuka, magnetiska attraktion, (Hello Fifty Shades...!) och besatthet. Vi vill ta reda på alla dolda fakta för att känna oss trygga- oavsett det handlar om kärlek eller pengar. Skorpionen är stjärnhimlens kändis när det gäller het passion men hans svartsjuka, pyskologiska karaktär söker i grunden efter att få känna sig helt trygg för att kunna hänge sig på rätt sätt.

Summering- använd veckan till att:
1. Skriva listor över vad som ska göras och organisera både din hälsa och din garderob. Jungfruns energi hjälper dig.
2. Satsa på dina drömmar. Kreativa projekt gynnas särskilt men även sådant som man gör för att tycker att det är good fun. (Ofta känner man den glädjen när man följer sitt hjärtats röst, trots att det i andras ögon bara handlar om arbete.)
3. Du kommer utmanas i ditt sätt att kommunicera- tänk igenom vad du vill ha sagt och om du kan få fram det utan att stöta dig med folk. Om inte, well, nydanande idéer får vår värld att utvecklas.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...