Thursday, May 30, 2013

Lovable´s Sommarhoroskop 2013 ( juni, juli, augusti )Mitt årshorskop för Lejonet 2014 finns ute på Amazon nu! Bara att klicka på bilden för direktlänk. (Jag publicerar alla tecken, ett i taget, under sensommar/höst 2013.)Sneak peak av Lejonets årshoroskop ser ni på Lovable TV!

MISSA INTE HELLER LOVABLE´S VECKOHOROSKOP: PUBLICERAS VARJE SÖNDAG. Vecka 23 finns här!

SOMMARHOROSKOP 2013
Väduren


Juni:

Arbeta med ditt inre för att uppnå det yttre, kära Vädur. Det är verkligen dags för en introspektiv månad som, om du tar vara på den, kan bli närmast magisk. Vad vill du uppnå? Vilka är dina drömmar? Klargör dina mål och du ligger före de 99 % av alla som misslyckas med kreativ visualisering a k a dream your future and make it come true.  Din intuition är galet spot on så tveka inte att följa din känsla på alla plan. Du kan bli en aning nostalgisk också, särskilt mot slutet av månaden. I övrigt är det en kommunikativ månad. Dags att svara på alla mail, telefonsamtal och även snigelpost som strömmar in. Skulle du ha lust att gå en kurs har du en utmärkt förmåga att tillgodogöra dig det som lärs ut. Efter den 21 juni blir det fullt fokus på familje- och hemlivet.  Både Solen och turplaneten Jupiter kommer att lysa upp ditt fjärde hus som styr ditt hem och ditt familjeliv. Gör dig redo för att kasta dig över historieböckerna, antingen det gäller din egen familjehistoria eller historieböcker om kungar och drottningar som levde en gång för länge sedan. Strukturerade Saturnus kommer att hjälpa dig i karriären. Håll dig framme och knyt kontakter samt visa din bästa sida. När Saturnus vaknar till liv från sin tillfälliga tupplur kommer du att få se belöningar i karriären.


Juli:

Håll kvar i minnet det jag skrev gällande juni. Många av de tendenserna fortgår även i juli månad. Din hälsoplanet, Merkurius, har tagit semester och befinner sig i low power mood.  Är du trött och nedkörd är detta inte en period för att starta avancerade träningsscheman och dieter. Satsa istället på status quo när det gäller hur du tar hand om dig. (Även om att exkludera socker och kolhydrater ur din diet aldrig kan göra dig sämre). Du kommer att känna dig starkare och friskare efter den 23 juli. Mellan den 18-24 juli har du månadens bästa förutsättning för att resa utomlands, alternativt för att ta en sommarkurs på en varm, härlig, semesterliknande plats. Goda besked om antagning till skolor och universitet kan även dyka upp. Kärleksmässigt kan du träffa kul folk, snarare än marriagematerial. Analysera inte sönder hela förhållandet i slutet av månaden bara. Kärlek startar i hjärtat, aldrig i huvudet.


Augusti:

Du avslutar sommaren på topp. Du mår bra, har kul och känner dig allmänt perky. Vädurar gillar action och en gnutta fara när de ska roa sig. Det är helt okej att satsa på tuff träning, vandring och kanske lite capoeira men överskatta inte dina förmågor när det gäller safe driving eller humörkontroll. Folk omkring dig kanske fortfarande reser de sista veckorna på sommaren. För din del är snarare en inre resa på tapeten i augusti. Fråga dig själv om du verkligen har anledning att vara så kritisk mot föremålet för din kärlek. Lyckligtvis flyttar kärleksplaneten Venus in i Vågen den 16 augusti och kärleken kommer att le mot dig igen. Du kommer att bli mycket mer romantisk den andra hälften av månaden och du kommer ha många tillfällen till kärlek. Söker du nytt arbete inför hösten kan du förvänta dig att det rör på sig efter den 22 augusti då får ditt sjätte hus, arbetshuset, extra skjuts från stjärnorna.


Oxen


Juni:

Money, money, money… Sedan den 21 maj flyter det verkligen när det gäller pengar. När turplaneten Jupiter byter tecken den 27 juni är det istället dags för dig att fokusera på lärande och kommunikation. Låt de ekonomiska besluten vila och samla istället information om investeringsmöjligheter. Jupiter kan mycket väl tänkas uppgradera sättet du reser på; dags för en ny bil eller ett pendlarkort på tåg eller flyg? Kärleken kan ha tyckts knepig och full av utmaningar under året och problemen kan komma att ställas på sin spets igen. Följ den väg som ger dig minst motstånd och lidande, kära Oxe. Socialt sett är du dock på topp med många möjligheter till nya kontakter och vänner. En eventuell flytt kan bli aktuell, särskilt kring den 20 juni.


Juli:

Efter tidpunkter av kris, kommer möjligheter. Kärlek och familj kan storma. I slutändan är händelserna för det bästa, även om jag önskar att jag inte behövde skriva om kärlekstrassel mitt i sommaren. Din karriärplanet kommer att ta ett steg tillbaka från och med den 17 juli. Fram tills i december kan du istället fokusera allt på hem, familj och kärlek. Skulle du vilja lära dig mer om något ämne för att få fart på karriären har du däremot ett gyllene tillfälle just nu. Du startar månaden med massor av energi, mot slutet ska du vila. Vill du resa är perioden den 12-19 särskilt passande. Gör dock ett litet utrymme för extra tid i res schemat. Din reseplanet sover vilket kan leda till förseningar med connection flights och tåg. Känner du dig sugen på att göra stora ekonomiska förändringar är tiden efter den 21 juli bäst. 


Augusti:

Det är slut på me-time och istället dags för att fokusera på andra. Fokus ligger på hem- och familj den här månaden. En bra balans i hemmet kommer att gynna dig i karriären. Ekonomiska händelser kommer att ta fart. Att tjäna pengar hemifrån är gynnsamt från och med den 8 augusti. Likaså att arbeta med hemrelaterade tjänster. Dina barn skulle kunna ge dig bra affärsidéer när de talar, lyssna på dem! Undvik dock spekulationer med pengar. Ju mer balans du har i kärlekslivet desto mer hälsosam känner du dig också under sommarens sista månad. 
OXENS ÅRSHOROSKOP FÖR 2014 FINNS ATT KÖPA FÖR 19,50 KR HÄR


Tvillingarna


Juni:

Förmörkelserna i maj innebar förändring när det gällde karriär och pengar. Från och med den 21 juni kommer du att ha ett fint ekonomiskt flyt. Turplaneten Jupiter flyttar in i ditt pengahus och kommer att skicka dig massor av möjligheter till att göra ditt bankkonto lite fetare. Det är mycket möjligt att du hör talas om ett väldigt bra ekonomiskt erbjudande mot slutet av månaden,  med massor av nollor efter varandra. Se till att investera och ta hand om pengarna som kommer in. Sådant här penga-flyt kommer inte så många gånger i ens liv! Du lever livets glada dagar fram till den 21 juni och det enda smolket i bägaren är risken för att du äter för gott och lägger på dig ett par kilo. Shoppa inte för shoppandet skull heller… I slutet av månaden tycker du dock att det får räcka med all this business och gör sommar mentalt.


Juli:

Hör du röster, drömmer sanndrömmar eller börjar följa din intuition mer än vanligt den här månaden är det helt i sin ordning. Många planeter befinner sig i vattentecken och tiden kan med rätta kallas The Age of Women.  Är du en kreatör kommer fantastisk inspiration att finnas om du bara lyssnar. Tror du på The Secret och lagen om attraktion är månaden som gjord för dig. Du kan nå dina drömmar om du bara ser dem lika klart som om de redan vore sanna. Många planeter kommer också att befinna sig i low-power mood. Trasslar det med förseningar, ändrade omständigheter eller inga svar alls? Låt det bara vara. Dubbelkolla dina papper och möten och lämna resten åt universum. Satsa på att studera, läsa och skriva. Du har flyt inom de områdena. Pengar och kärlek håller varandra i handen den här månaden. Kanske träffar du kärleken på banken eller blir uppvaktad av kvarterets mest förmögne man?


Augusti:

Du har alla möjligheter till att lyckas nå ännu mer framgång i karriären. A word of caution dock: Känner du inte att du har balans i hemmet och i ditt inre, blir karriären svårare. När du känner att du mår bra och är känslomässigt redo för nya tag i karriären kommer den att kunna blomstra. Ditt intellekt är knivskarpt. Du får snabbt kontroll och överklick över information. Att använda kommunikativa förmågor såsom tal, skrift och undervisning är galet lyckligt för Tvillingarna just nu. Författare, föreläsare, journalister och lärare kan räkna med fantastiskt flyt. Efter den 22 är det dags för dig att vila lite.  Låt dig skämmas bort av din kärlek. Troligtvis med vackra gåvor och lyxiga överraskningar. Trötthet men även ilska kan leda till att man inte är fullt uppmärksam när man är ute och kör bil eller när man tränar hårt. Kör inte på bilen framför bara för att du tycker du har bråttom. Ta hand om dig och tänk innan du i vrede tar dig an hantlarna lite för hastigt och stäcker dig på gymmet.


Kräftan

Juni:

Om du tyckte att maj var en månad som med rätta kan gå till historien som andlig, hade du helt rätt. Stora förändringar kan ha kommit till dig helt överraskande och att då gå till sitt inre för vägledning är helt rätt väg. Vi besitter så mycket mer kraft på insidan än vi tror. Du kommer att fortsätta din inre resa fram till den 21 juni. Genom att fundera och meditera (ja, du kan faktiskt meditera till och med när du handlar eller kör bil) kommer du fram till svar som du behöver men som du kanske inte trodde skulle komma från dig själv. Fundera över året som varit, misstag och framgångar, för att sedan gå vidare. Banna dig inte och förlåt dig själv som du skulle förlåtit en familjemedlem som erkänner sina fel. Även om du tidvis kan känna dig som om du vandrar i mörker står du bokstavligen på tröskeln till ett helt nytt livssätt. Turplaneten Jupiter flyttar in i Kräftans tecken den 27 juni och inom kort kommer lyckan att le mot dig. Du kommer känna dig mer optimistisk, gladare och se att du har tur på ett helt nytt sätt. Självständighet betonas och du är verkligen an independent gal. Du ser enorma möjligheter när det gäller att skapa ditt liv och den lycka du eftersträvar. Ditt liv kommer att kännas rikt, både på insidan och utsidan. Kärlek väntar också! Jag skulle säga att du är sommarens lyckligaste tecken. Wow, Kräftan!

Juli:

För första gången på länge känner du att det flyter, att de svåra tiderna äntligen går mot sitt slut. Det kommer fortfarande finnas utmaningar, men skillnaden är att du nu klarar av dem mycket bättre och att lösningarna är så mycket enklare att hitta. Vilken lättnad! Precis som i juni, fortsätter du att leva la vida loca. Det mesta känns faktiskt gott, rikt och skoj. Vill du byta inriktning arbetsmässigt? Skicka in ansökningar till universitet och högskolor. Internationella Jupiter kommer att hjälpa dig, särskilt om det handlar om kurser utomlands. Enda varningssignalen har att göra med vågen: äter man gourmet food varje dag ökar man troligen i vikt. Längar du efter att bli gravid? Kräftorna är extremt fertila under juli så give it a try. Annars, se till att vidta åtgärder för att undvika sur- baby-prise i augusti.


Augusti:

Pengarna väntar, kära Kräfta. Med Solen i ditt pengahus kommer pengarna från många olika håll. Du får uppvaktning och intresse från potentiella arbetsgivare eller partners. Ditt intresse ligger inte 100 % kring karriär men tillräckligt mycket för att du ska vara intresserad om någon erbjuder dig ett samarbete. Lustigt nog blir en svalare attityd hos dig bara mer attraktiv för en potentiell arbetsgivare/partner. Fokus ligger på studier: att skola om sig, bli antagen till svåra utbildningar och att resa för att studera betonas. Din hälsa är god även om, precis som förra månaden, livets goda kan ge dig ett par extra kilo att bära på.


Lejonet

Juni:

Många planeter befinner sig i, eller är på väg mot,  low power mood den här månaden. Ska du göra något viktigt den här månaden ska du se till att få det gjort så tidigt som möjligt. Helst redan den första veckan i juni. Fokus ligger på ditt elfte hus, ditt nätverkande och sociala hus. Du tycks omge dig med höjdare: framgångsrikt, förmöget folk a k a la créme de la créme. Genom grupper, nätverk och kontakter får du möjligheter och god hjälp. Alla talar om förtjänstmöjligheter på nätet i dessa dagar, and rightly so, och för dig är detta ännu mer sant. Blogga, skriv och visa upp dig i sociala medier. Det kommer bli da bomb för din karriär och ditt bankkonto. Från och med den 27 juni flyttar turplaneten Jupiter vidare till ditt 12:e hus, ditt spirituella hus. Det kommer att bli ett högst andligt år. Men det är inte för inte som det 12:e huset också kallas för det dolda huset. Nu sker mycket i skymundan och du kanske beslutar dig för att ta hand om osynliga bojor som emotional eating, fobier eller svartsjuka partners makt över dig.  De goda nyheterna är att du inom ett år kommer ha gjort dig fri och redo att starta på nytt, utan bad bagage


Juli:

Världen går på feminina, känsliga vibbar just nu. Att trampa någon på tårna är lättare och även dina egna känslor är mer på sin vakt. Du forsätter din mentala och andliga utrensning. I tysthet, för dig själv. Men, girl, kommer vi att se en skillnad i dig! Apropå förändringar kan en ekonomisk förändring överraska dig mellan den 17-24 juli. Det är överraskningarnas planet Uranus som möter din ekonomisk ansvarige planet och skapar drama. Som tur är ser möjligheterna till att söka jobb bra ut för hela året. Din intuition kommer att guida dig om du skulle behöva söka dig en ny arbetsväg. Ibland kommer förändring precis när man faktiskt behöver den. Lejonets stjärnor talar om ett gyllene tillfälle att faktiskt göra de där förändringarna som du talat om så länge nu. Förbered dig för att må lite extra bra efter den 22 juli. Solen kommer göra alla Lejon lite extra nöjda och glada i en hel månad framöver.


Augusti:

Lejonen putsar sin gloria och glänser lite extra i pälsen när de på det där kungliga sätter promenera nedför  en gatan på Italienska Rivieran. Du ser bra ut och mår toppen. Det märks eftersom alla vänder sig efter dig! Fortsätt med att skapa ditt nya liv: rätt omständigheter för din ultimata lycka, plats och typ av jobb. Det är bara att skriva ned hela listan med önskemål och sedan sätta igång med att uppfylla rubbet. Med Lejonets superflyt just nu kan det inte gå galet. Går inte arbetet som du vill finns det överflöd av alternativ. Pengar kommer till dig med lätthet men, my God, hur högt är ditt fashion/beauty account egentligen? Kärleken fortsätter att spira och det enda som kan ha gett bitvis trögare energier har varit brist på riktning för din partner. Kanske har han brottats med frågorna kring vad han egentligen ska göra med sitt arbetsliv. Se fram emot den 28 augusti för goda nyheter om en härlig resa eller nyheter om högre studier. Vilket toppensätt att avsluta sommaren 2013!


Jungfrun


Juni:

Det är karriär som gäller för Jungfruarna! Utmärkelser, klappar på axeln och goda rekommendationer regnar kring dig. Det har inte kommit gratis. Du har arbetat your butt off för att hålla konkurrenter borta och för att visa upp dig från din allra bästa sida. Och det har lyckats! Smolket i bägaren är att stress kan börja gnaga på dig. Känner du dig trött och sliten av allt megafokus på jobbet? Se då fram emot att få luta dig en aning tillbaka från och med den 27 juni. Turplaneten Jupiter lämnar då ditt karriärhus och flyttar istället in i ditt elfte, nätverkande, hus. Odla dina kontakter, se till att skapa en relation till den där personen du så gärna vill ha med på din VIP- lista i mobilen och se hur framgångsrikt folk talar om dig som en vän. Det elfte huset är känt som huset för hopp och drömmar och med Jupiter på plats är det dags för att nå de där drömmarna. Din stressnivå går ner efter den 21 juni samtidigt som kärlekslivet tar lite extra fart. Om en kärlek försvann ur ditt liv i maj, kan en ny komma in i slutet av juni!


Juli:

Fortsätt att nätverka både inom arbete och kärlek. Du har tid på dig att träffa folk, gå på sommarpartyn och bara ha kul samtidigt som du testar nya kontakter och kärleksintressen. Det är mycket möjligt att du får lust att köpa nya tech-utrustning. Kanske en ny Iphone, Mac eller annat coolt software som förbättrar dina möjligheter att jobba. Praktiska  Jungfrun kan notera att hela världen tycks ha drabbats av något drömskt och 70-tals flummigt. Känslor och intuition är verkligen på tapeten, alla tycks grunda sina beslut på inre känslor under sommaren. Lite svårt för dig att hantera kanske, men en väldigt bra sak att veta när du planerar att make your move in love or money. Kärleken ler mot dig och möjligheterna till seriös kärlek eller endast a summer fling finns där. Romance online kan bli ledorden för sommaren 2013 för Jungfrun. Se fram emot pengaflyt efter den 23 juli.


Augusti:

Krigaren Mars och överraskningarnas planet Uranus har ett möte i början på månaden. Håll huvudet kallt och undvik folk som du anser vara potentiellt farliga. Satsa på att bena ut det som varit. Fel, misstag och brister hos dig själv kommer att vara något du funderar över. Var inte för hård mot dig när du dömer. Vi gör alla misstag och ända sättet att göra dina insikter värda något är att gå vidare med förlåtelse i bröstet samt med övertygelsen att du aldrig mer komma att göra om samma sak. Gone. Du behöver inte älta saken mer. Vet du inte hur du ska hantera fobier, rädslor eller ångest? Varför inte göra en snabb googling på EFT och The Tapping Solution.? Ett fantastiskt sätt att bryta ovanor på några få minuter. You Tube´s videor guidar dig. Gratis, snabbt och så befriande! Med så mycket betoning på din egen självständighet har du verkligen alla chanser i världen att ta dina problem i egna händer och kasta ut dem genom fönstret, omgående! Kanske är du inte helt överens med din kärlekspartner. Kanske känner du dig som att ni är som natt och dag. Guess what, motsatser attraheras och i även om ni går igenom en period av att inte vara överens, kan ni vara a match made in heaven ändå.


Vågen


Juni:

Vågens nionde hus är där fokus ligger: utlandsresor, högre studier, publishing och juridik styrs av det huset. Har du velat läsa en viss utbildning hur länge som helst men inte antagits? Har du kämpat med bokmanus till potentiella förlag? Det är mycket möjligt att sådana önskningar har fått extra fokus och kanske lösningar sedan den 20 maj. Med nionde huset aktiverat får de flesta också en önskan om att förstå sig på livet och hitta en mening. Förvänta dig att fundera och reflektera så att det knakar och sedan, plötsligt, kommer genombrotten. Kanske skaffar du dig en alldeles egen guru att följa via nätet eller böcker. Den 21 juni sker sedan ett skifte från det inre till det yttre: din karriär. Jupiter kommer att tillbringa ett år i ditt karriärhus och detta är så lyckligt som det bara kan bli om man vill se din status uppgraderas till world class. Förvänta dig mer pengar, bättre rykte och erkännande inom ditt yrke på olika sätt. Sådana här stunder av arbetsmässig tur kommer bara en gång vart 12:e år så ta till vara på dina chanser från och med den 27 juni. Med mycket koncentration kring ditt arbete kan en del stress också följa. Ta dig tid att ta hand om dig lite extra under lediga stunder.


Juli:

Fortsätt att jobba för att nå dina karriärstjärnor. Du har det bästa karriärläget av alla zodiakens tecken kära Våg!  Du kan också tänkas behöva ta ställning till en bostadsflytt till följd av framgångarna på arbetet. Precis som för alla andra tecken kommer även Vågen att påverkas av att stämningen blir känsligare. Anledningen är att många planeter befinner sig i vattentecken. Vi blir kvinnligare i våra känslor, mer vakna för hur andra mår. På samma sätt blir de allra flesta också mer känsliga. Passa dig för att inte kliva någon på tårna. Du kan nu få god vägledning från dina känslor och din intuition. Vad säger dig egentligen din känsla om den där potentielle partnern? Att prioritera kärlek i juli är ett lyckokast och kan bli nyckeln till framgång om ett förhållande behöver lite extra TLC efter en tuff period. Kärleken för singlar finns i utlandet eller hos utlänningar, på utbildningsområden såsom universitet eller utlandsskolor innan den 18 juli. Därefter är det arbetsmiljöer som blir rena rama date scenen.  Stora chanser finns att träffa the one mellan den 19-24 juli. För de som redan befinner sig i en relation blir den perioden lyckligare än vanligt.


Augusti:

Se över din ekonomi i början på månaden. Du har mycket framgång att vänta rent ekonomiskt som en följd av din lycka och tur inom arbetet. Men kanske har inte bankkontot börja visa alla de där extra nollorna ännu. Var praktisk och krass med vad du har att röra dig med och ha tillit till att pengasituationen kommer att bli bättre och bättre från och med den 22 augusti. Från att ha haft mycket hjälp från andra vill stjärnorna nu att du ska bevisa att du är mogen nog att ta hand om allt nytt ansvar. Styr upp ditt liv på ett ansvarsfullt sätt och stjärnorna kommer att belöna dig. Använd dig av de fantastiska möjligheterna som din intuition bjuder dig på sedan förra månaden. Kanske blir den sociale vågen rent av lite av en ensamvarg under sommarens sista månad? Du kommer att må bra av lite reflektion även om dina vänner och familj kanske undrar vad sjutton det är som har hänt med dig. Du samlar bara kraft inför kommande, mer ytliga, perioder i ditt liv. Good kharma, bad kharma… du går igenom allt innan hösten startar.


Skorpionen


Juni:

Skorpionerna är transformationens tecken. Avslut i olika former är your middle name. Sedan den 20 maj är det lite extra betoning på drama och transformation men även sex, lögner och videoband. Passion står på agendan. Yup, vi talar 50 Shades… passion. Skorpioner som känner för en riktig mental detox har de allra bästa förutsättningarna i juni. Vilka beroenden vill du göra dig av med? Äter du som tröst? Styr fobier din vardag? Är du fånge i ett förhållande där din partners misstänksamma natur begränsar din frihet och glädje i livet? Juni ger dig alla möjligheter att befria dig från sådana bojor. Livet är vackert och ska levas lyckligt. Varför skulle du inte ha rätt till det? Se fram emot lite extra money mellan den 19-22 juni. Från och med den 27 juni får du ännu mer tur med pengar. Med all betoning på inre transformation kanske du inte börjar skaka av glädje av de finansiella nyheterna, men, nevertheless, ekonomin ser mycket positiv ut. Om du har en partner är det också mycket möjligt att fru Fortuna ler även mot hans bankkonto. Och han delar gärna med sig till dig.


Juli:

Skapar du vackra berättelser? Väver du drömmar med dina fotografier? Drömmer du om att arbeta kreativt? Då är Juli your lucky month! Turplaneten Jupiter har fin kontakt med drömska Neptunus och och strukturerade Saturnus vilket gör att din kreativitet blir väldigt försäljningsbar. Är du kanske redan författare eller lärare så är det fullt möjligt att du nu tjänar mer än någonsin på dessa områden. Solen strålar mot din karriär och ger dig tur från och med den 22 juli. Det är dags för din årliga karriärtopp. Nästa år har du ännu större framgångar att se fram emot karriärmässigt, se juli/augusti som en försmak på vad som väntar. Utmaningen för Skorpioner under juli är att kombinera kärlek och karriär. Du vill prioritera båda, och din kärlek hör också ihop med arbetet. Kanske finner du kärleken på kontoret eller i jobbrelaterade sammanhang? Är du singel kommer folk i höga positioner med business power att attrahera dig. Once again, tittar Mr Grey fram. Familjelivet är det enda som kan upplevas som tärande. Försök att nå balans genom att ta hand om dig lite extra när du är ledig.


Augusti:

Independent, all the women…, sjunger Beyoncé, och yes, Skorpionerna skulle ha sjungit samma sång när vi kommer till augusti. Du planerar och fixar för att styra över dig och ditt liv. Din utmaning har legat i att fundera dig fram till vad som är bäst väg för dig, men nu mot sommaren har det klarnat. Med listan över mål klar, är du redo att skrida till verket. Det svåraste med att uppnå mål är just att klargöra dem. Vad vill du egentligen? Efter sommarens kontemplation är detta inget problem längre. Ju klarare du är över dina mål, desto lättare och snabbare går de att förverkliga. Din karriär- och ekonomiska lycka fortsätter även denna månad. Du arbetar hårt och gör uträttar små mirakel genom att använda tekniska lösningar och sociala medier.  Allt arbete kan ge dig magont varför en diet som är mjuk mot magen lämpar sig extra väl. Varför inte hitta ett ställe som säljer gröna smoothies på väg till jobbet? De gör underverk när kroppen behöver extra TLC. Kärleksmöjligheter kommer via vänner och nätverk men, do yourself a kindness, analysera inte sönder kärleken innan den ens fått en chans. Ingen är perfekt in love, inte ens du, kära Skorpion.


Skytten


Juni:

Skyttarna är trötta när sommaren börjar. Som hobbiten Bilbo hade sagt ” I feel stretched, like butter scraped over too much bread”. Det är ingen mening med att pusha dig själv i det här tillståndet. Misstag gjorda av trötthet kommer bara att ge dig mer arbete i slutändan. Satsa på yoga, djupandning och rätt mat för att ge dig själv den kraft du behöver för att återhämta dig. Något som verkligen kan bringa glädje är kärleken. Fram till den 21 juni är det stor chans för big announcements som förlovning och bröllop. Det har varit ett kärleksfullt år ändå sedan turplaneten Jupiter flyttade in i ditt sjunde hus, a k a äktenskaps- och partnerskapshuset. Det är också fullt möjligt att du ingått partnerskap i ett företag under året som gått. Efter den 27 juni är det dags för fokus på pengar, pengar, pengar men även djup transformation. Se fram emot ett år fullt av möjligheter att tjäna pengar, stora pengar, från kommission, royalty, arv eller gåvor. Åren 2003-2008 var väldigt transformerande för alla Skyttar. Efter några mer lugna år är du nu återigen igång med att skapa ett ”nytt du”.  Kris + transformation=lycka är formulan som gäller. För visst gör det ont när knoppar brister.


Juli:

När alla gör sommar, börjar Skytten istället att tänka på karriären på allvar. Pengar börjar komma till dig enklare och även din familj ser pengar strömma in på ett nytt, lyckligare sätt. Avkastning, räntor och stigande taxeringsvärden gör dig glad och lugn under juli. Du har Jupiter att tacka för det ekonomiska flytet och kan se fram emot att få fortsätta i den här andan ända fram till sommaren 2014. När ekonomin blir bättre blir du också lugnare och mår bättre. Att äta rätt sorts föda, hjälper din kropp enormt om du är stressad och känner dig kraftlös. Skyttarna känner sig passionerade snarare än kärleksfulla. Sparka av dig skorna, släpp ut håret på en varm, vacker plats och njut av sommaren och din partner även om du kastar ett getöga på datorn eller Iphonen emellanåt. Efter den 23 juli är det dags att vara lite extra beredd rent arbetsmässigt. Vackra Venus, den lilla lyckans planet, besöker ditt tionde karriärhus. Företagsidéer med hjärta och känsla belönas lite extra.


Augusti:

Det är dags att samla sig inför hösten. Många av dina vänner återgår till arbetet men det gör inte Skytten. Augusti är verkligen årets semestermånad för Skytten. Långa resor,  gärna med en möjlighet till övningar som yoga eller meditation lockar. Inre lärande kan ge dig stor glädje och också ge dig en fantastisk skjuts i karriären i slutet av månaden. Samtidigt kan positiva besked om antagning till kurser och högskolor trilla ned i mailkorgar och via snigelmail. Väntar du på ett juridiskt besked, är det troligt att du får ett positivt sådant i augusti. Res bort de tre första veckorna i augusti. Från och med den 22 augusti flyttar Solen in i ditt tionde hus och ger dig kraft och energi i karriären. Perfekt att återkomma till kontoret solbränd och utvilad för att skörda framgångar, tycker du inte?  Kärleken och karriären går hand i hand. Du tar hand om din kärlek samtidigt som socialt liv och kärleksintressen gynnar ditt arbete. Du kommer vara väldigt social och umgås med mycket folk i slutet av månaden. Ryktet om dig sprider sig som ringar på vattnet och du kan nog se dina kontaktlista utökas med ett antal intressanta personer inför hösten. Enda varningssignalen när du börjar bli hög på dina egna framgångar: trötthet. Se till att yoga, jogga, meditera eller släng dig på sängen med ELLE, vad som helst som du känner är stärkande, är rätt.


Stenbocken


Juni:

Stenbockarna arbetar alltid men sedan den 21 maj är det mer betoning på arbete än vanligt. Att söka arbete och producera lite extra mycket under juni är aktuellt. Samtidigt tar du hand om dig lite mer än vanligt också. Hälsa och dagligt arbete går hand i hand. Det är mycket möjligt att ditt kärleksliv fick sig en dust förra månaden. Sådana överraskningar är alltid både obehagliga och sorgliga när de händer men i slutändan brukar något gott alltid finnas dolt bakom eländet. Kanske avslutade du en relation eller fick en möjlighet att arbeta med ett förhållande på ett nytt sätt för att det skulle överleva? Den goda nyheten är att kärleken ler mot dig från och med den 21 juni. När också turplaneten Jupiter flyttar in i ditt äktenskaps- och partnerhus den 27 juni blir det delirium. Det är mycket möjligt att många Stenbockar gifter sig under det kommande året. Likaså gynnas partnerskap inom företagande. Dags att bryta dig fri och arbeta för dig själv käre Stenbock? Gud vet att du med ditt ansvar verkligen har alla chanser att lyckas som egenföretagare.


Juli:

Njut av kärleken om du redan har träffat the one. Är du singel och vill hitta svaret på ditt hjärtas önskningar är det en väg som ger mer lycka än andra: den spirituella. Du söker verkligen en själsfrände. En partner som du klickar med som om himlens alla änglar styrt er samman. Du är känsligare än vanligt. Stenbockar är oftast väldigt praktiska men i juli är det känslorna som ger dig bäst vägledning. Var också noga med att inte såra andras känslor. Som du kommer se tycks alla tecken ha drabbats av en form av blödighet. Känslighet på hög nivå, med andra ord. Din ekonomi behöver ses över. Under perioden juli- december kommer du också få en chans att ändra strukturen på din ekonomi så att du vid årsskiftet känner ett lugn.


Augusti:

Håll i pengarna för att undvika hicka. Spendera inte mer än du verkligen kan. En viss stress letar sig in i hus och hem. Stress är något som kan leda till att man glömmer låsa dörren, lämnar vassa knivar där de inte ska ligga och snubblar över saker som står i vägen. Lägg lite extra kraft på att inte göra dig illa i hemmet under augustis första två dagar. Kärleken fortsätter att må bra av andlighet även om den inte är lika aktiv som under juli månad. Du gör dig redo för att satsa mer på karriären inför hösten. Rådet om att vara mer känslig mot andra personer, in love or business, kvarstår.  Lyssna till dina drömmar och din intuition, där har du vägledning som är värd guld. Helt gratis dessutom.


Vattumannen


Juni:

Du prioriterar att ta hand om dig och din hälsa den här månaden. Till viss del får du också ro av att veta att de ekonomiska förändringar som du gjorde i maj, faktiskt blev riktigt lyckade. När du gjorde förändringarna kanske du till viss del kände dig tvingad eller riktigt pressad av ekonomin. Nu ser du det troligen som att det som skedde var för det bästa, trots allt. Från och med den 27 juni kommer turplaneten Jupiter att börja ge dig riktig tur i ekonomiska spörsmål. Din pengaplanet, Neptunus, har dock bestämt sig för att ta sommarlov vilket gör att vissa förändringar fortfarande kräver tid. Drömmer du om att få ihop pengarna till en handpenning  till bostadsrätt och att hålla ett lånelöfte från banken i handen redan när du surfar runt på Hemnet? Utrusta dig med lite tålamod, du är inte riktigt där ännu. Neptunus tar tyvärr mer eller mindre tjänstledigt och kommer inte att börja röra på sig förrän den 13 november igen. Använda din tid till att planera för att ha allt redo i tid till dess. Var också noga med att inte tappa bort viktiga papper. Kärleken är lättsam och skoj, närmast vänskaplig till och med en 21 juni. Sedan blir den mer dramatisk och känslig. Vill du och din partner/make skaffa barn är Vattumännen väldigt fertila i juni. Om så inte är fallet, vet du vad du måste göra.


Juli:

Vattentecknen regerar den här månaden, och sommaren. Folk tycks basera allt på sina känslor: arbetsbeslut, vänskap och pengar. Att logiskt resonera sig fram till saker är passé. Nu gäller intuition till 100 %. Var noga med hur du uttrycker dig och till och med hur du rör dig i närheten av folk. Minsta lilla snedsteg och den person du talar med kommer att snappa upp det i rekordfart. Om du har drömt om ett visst jobb en längre tid kan du få se tecken på att du närmar dig chanser till anställning. Du verkar väldigt motiverad, trots att det är mitt i sommaren. Använda dig av internet och sociala medier så mycket du kan- det hjälper din karriär. Trots vissa förseningar med pengar, flyter ekonomin ändå på väl. Du kommer känna dig nöjd. Kärleken blir osande het efter den 22 juli (och ja, det kan ha känts en aning deprimerande på det området i början av månaden), med de allra bästa förutsättningarna att möta Mr/ Mrs Right.


Augusti:

Inled månaden med försiktighet. Arge krigarplaneten Mars möter överraskningarnas planet Uranus i en lokal som är alldeles för trång för dem båda. Håll i humöret, dubbelkolla att inte barn eller barnbarn råkar få tag i vassa knivar vid matbordet och släpp foten från gaspedalen. Folk överreagerar på det mesta och det bästa du kan göra är att djupandas till den 3 augusti. Se sedan fram emot en social månad med mycket möjligheter till kärlek genom nätverk, grupper och kanske nätdejting. Mixa det sociala livet med härliga besök på ett SPA eller långpromenader i naturen för att komma i balans. Du kan tycka att en del vänner har lite för lätt att brusa upp. Ha tålamod med dem. Du vet kanske inte exakt vad de går igenom just nu. En partner eller date tycks ha det gott ställt för stunden. Han/hon delar med sig på ett generöst sätt. Var glad för det du har.


Fiskarna


Juni:

Nyckeln till framgång för fiskarna i juni är att finna lycka och balans i hemmet. När du vaknar lycklig och tacksam för vad du har innanför dina fyra väggar, kommer din karriär också att blomstra. Du har fokuserat på familjen under hela året som har gått men nu blir det istället dags att tänka på barn, skoj och kreativitet. Det är turplaneten Jupiter som kommer att sprida lycka kring kreativa projekt, barndrömmar och saker man gör för sitt eget höga nöjes skull. Ett riktigt roligt år väntar med andra ord! Med tanke på den stora mängd av planeter i vattentecken är det betoning på känslor som dominerar för alla tecken under sommaren. Fiskarna är ett vattentecken och därmed redan känslomänniskor men var bara noga med att inte gå ned dig alldeles för djupt i känslor. När det gäller positiva känslor kan ännu mer av det positiva endast gynnas men om du skulle ha en fallenhet för att gå igång på negativa tankar, kan det ta över.  Tror du på lagen om attraktion och kreativ visualisering har du en kanonmånad för att göra verklighet av dina drömmar. Ju mer du kan leva dig in i att redan ha det du önskar dig, desto snabbare kan din önskan gå i uppfyllelse.


Juli:

Sommarens känslobetonade tendenser fortsätter. Trots detta har du ett glatt, socialt liv och stort stöd i dina vänner. Jupiter hjälper dig i karriären. Snälla chefer, mor/farföräldrar eller föräldrar liknande personer kan hjälpa dig med kontakter för att du ska få komma iväg på den där eftertraktade jobbintervjun. Du är glad i ditt arbete, det ger dig tillfredsställse och glädje, vilket i sin tur ger framgång. Gott liv ger kanske ett par extra kilo på vågen, annars mår du generellt bra under mitten av sommaren. Goda ekonomiska nyheter kan komma mellan 19-24 juli. Kanske får du löneförhöjning eller en extra summa av någon i familjen. Det enda området som verkar en aning slött är kärlekslivet. Kanske går din partner igenom egna prövningar vilket gör att kärleken får stryka på foten en aning. Se vad som kommer och följ din känsla om du inte vet vilken väg du ska gå.


Augusti:

Sommaren 2013 kan med facit i hand komma att betecknas som en väldigt social och rolig sommar. Kalas, middagar och roliga bjudningar har duggat tätt. Trots detta tar du i augusti helt frivilligt tag i den där att-göra-listan på jobbet. Du har fortsatt tur och hjälp av vänner, släkt och chefer. Sommarens sista månad betyder tur i kärlek och massor av möjligheter till a little bit of romance.  Intressant nog är det möjligt att du attraheras av din totala motsats. De som redan befinner sig i ett förhållande kan också uppleva det som att ni är som natt och dag. Motsatser attraheras och det finns inget som säger att förhållandet skulle vara fel för det. Tvärtom, två motpoler kan bygga de starkaste av sfärer. Kärleken hänger samman med hälsan i augusti. Må bra i relationen och din hälsa strålar. Tvärtom? Ja då är det dags att ta hand om dig och din partner lite extra.
4 comments:

 1. Åh vad härlig läsning. Tack. Lade in detta som ett helgtips på min blogg:) kram Caroline

  ReplyDelete
 2. Åh, vad roligt att ni gillar sommarstjärnorna! Jättetack för den fina länken Caroline! Kram Helena

  ReplyDelete
 3. Oh my god! Augusti har ju inte börjat än, men jag måste ju bara säga att Både Junis och Julis horoskop för mig (är Jungfru) stämmer in exakt!!!

  ReplyDelete
 4. Vad roligt Miss H! Stjärnorna brukar ha bra koll... ;-)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...