Wednesday, May 15, 2013

Spirit says: Var ödmjuk för vägen du vandrar

Jag hade en låg stund här i veckan. De kommer ibland när jag fixat och trixat åt höger och vänster men ändå inte tycker mig se något resultat. Ni som läser här vet att jag tror på ett högre plan, ett plan som man faktiskt kan få vägledning av när det känns som man behöver det.

Jag bestämde mig för att sätta mig ned och bara sluta ögonen för en stund. Ta emot vägledning som den kom, förutsättningslöst. Jag brukar inte meditera så detta var precis så enkelt som det låter. Jag sa högt för mig själv: Visa mig vägen, visa mig det jag missar för att kunna lyckas nå mina drömmar.

Det fladdrade förbi bilder, men inget speciellt förrän jag fick den här meningen klart och tydligt i huvudet: "Var ödmjuk för vägen du vandrar, det är en dyrbar skola du går i".

Jag skäms för att säga att jag för en stund glömt en så viktig sak som att varje litet steg är en ytterligare chans till kunskap eller förståelse för att slutligen forma mig eller det jag själv försöker skriva och skapa.

Efter den stunden bestämde jag mig för att ha en helt annan attityd mot det som jag upplevde som motgångar: istället ska jag se dem som mina skatter som leder mig precis dit jag ska.

Det bästa med andevärlden är att när de ser att jag förstått, skickar de presenter. Låt oss bara säga att något VÄLDIGT roligt väntade på mig i mailkorgen den följande dagen.
Nu känns det som om jag är på helt rätt väg.

2 comments:

  1. Vilket härligt inspirerande inlägg! Och vilken härlig mening du fick till dig! Kram Caroline

    ReplyDelete
  2. Spännande! Visst glömmer vi ibland och är lite ivriga, men vi vill ju så gärna! Du är på rätt väg :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...