Monday, May 27, 2013

Horoskop vecka 22, 2013

Law of attraction- here we come! Den här veckan är det verkligen dags att anamma tanken att drömmar kan manifesteras. Det är drömska Neptunus som tar sig ett samtal med strukturens Gudfader, stränge Saturnus. Tankar och önskningar som du kanske trodde inte var möjliga att genomföra, eller verkade lika svårfångade som rök i vind, kan plötsligt bli fullt möjliga att realisera. Det är klart att det finns vissa gränser för exakt hur mycket trolleri som kan åstadkommas, men möjligheterna att få vara med i The Secrets egen lilla lista på folk som lyckats genomföra mirakel är officiellt öppen för alla den här veckan! All kreativitet med koppling till mystik och det som döljer sig i dimmor får en chans till struktur. Har du kanske en filmidé, en bokserie eller annat kreativt projekt på gång? Sätt dig omedelbart ned och jobba! Du kan hitta en riktig guldgruva att ösa ur. If you can see it in your mind, you can hold it in your hand, är budskapet kära vänner.
 
Energiknippet Mars flyttar in i tvillingarna på fredag. Budskapet är enkelt: team up! Varför göra allt ensam när två personer kan göra allt så mycket snabbare och bättre tillsammans? Tvillingarna är chatterboxes, förbered er på brainstorming på hög nivå och kanske en aning nonsen över eftermidagslatten. Mars kommer att älska energin och vilja storma fram av alla nya tankar och influenser. Wow!
 
Som om Mars go-getter energi inte skulle vara nog så vill kommunikationsplaneten Merkurius vara med på brainstorming mötet också! Merkurius flyttar in i känslosamma Kräftans tecken på fredag. Förbered er på sentimentala drag och en aning dramaqueen. Känslor måste med i spelet när Merkurius äntrar mötet. Det kommer finns möjligheter till oerhört givande samtal och bonding på ett nästan familjärt sätt under hela sommaren. Merkurius avser att backa och go low-power i slutet av juni så ta till vara på hans energi innan han somnar av och glömmer de viktiga dokumenten som ni kanske talar om från och med fredagen.
Kärleksmässigt ser vi ett skifte när Venus också flyttar in i Kräftans tecken till helgen. Med betoning på familj och våra rötter är det faktiskt helt möjligt att våra tankar flyter iväg åt det som en gång varit. Bli inte förvånad om det som en gång kändes som, och kanske var, familj, via förhållande, gör sig påmind igen. Venus i Kräftans tecken älskar att vara hemma och ha det mysigt, tryggt och känslosamt. Förbered er för grillkvällar med hjärtan i luften. Inte så illa för att starta sommaren 2013, eller hur?
 

2 comments:

  1. Tack söta du! Roligt att du tycker om att läsa horoskopen. De kommer att fortsätta. ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...