Sunday, May 19, 2013

Horoskop vecka 21, 2013

Kära vänner, är det inte dags för lite vila? Det har varit en minst sagt intensiv tid de senaste tio dagarna, för att inte säga hela den senaste månaden. Jag vet inte hur många som den senaste veckan berättat hur de springer mellan möten och får skämmas när de är sena. Dygnet har bara 24 timmar ändå är to-do listan så lång. Det är dags för ändring. Vi har kämpat för våra drömmar, följt våra hjärtan och inre röster. Troligen har stora, nästan magiska saker skett mellan den 10-17 maj för många av er. Alla bollar som har satts i rullning kommer att fortsätta rulla vidare, till exakt rätt personer. Var så säkra. Nu, låt oss sparka av oss de höga klackarn och slappna av. På med sommarens färgglada flip-flops, och let the joy in! Det är dags att roa oss! Underbart, eller hur? 
På måndag byter Solen tecken, från allvarsamme, workaholic Oxen till Tvillingarnas tecken. Time for some fun! Tvillingarna styr tvåsamhet, vänskap och kommunikation. Ut med tråkiga rutiner och in med lite ansvarslöst galej. Dags att skaffa dig en partner in business, love or crime. Två är alltid roligare än en, är mottot för den kommande månaden. Kanske är det rent av du som växlar spår så kvickt att andra uppfattar dig som en helt annan människa under maj månads sista veckor?

Tvillingarnas lättsamma livsstil möter en aning motstånd redan på tisdagen då prinsen av underjorden, Pluto, hamnar i skarpt läge med överraskningarnas planet, Uranus. Wow, vi pratar starka psykologiska överraskningar. Är vi redo? Go with the flow, kära vänner, den här transiten kommer vi inte undan även om vi ringer in oss sjuka den dagen. Vad som än händer blir det en fråga om att finna kraft i ditt inre, att kanske tvingas till transformation, men att ändå klara av utmaningen genom a quick mind och lite villighet att se saker på ett nytt sätt. De flesta av oss är vanedjur och då är Plutos brutala kraft en aning skrämmande. Tänk efter med hjärtat, där hittar ni alltid rätt väg. Good old pride, kommer bara ge er ont i magen. I stunder av förlust brukar jag trösta mig med orden: "Tänk inte på vad du har förlorat, utan vad du har valt att lämna". Det känns alltid bättre när man väljer själv, även om man inte alls hade tänkt förändra sig just den här veckan... 

Phew, what a week! Och den är inte slut ännu. Det är dags för en månförmörkelse. Ännu en förmörkelse! Jepp. Den här gången är det en fullmåne som signalerar att något har kommit till vägs ände. Det är dags för avslut och för att gå vidare. Förmörkelsen faller i Skyttens tecken. Skyttar älskar högre studier, publishing, juridik och långa utlandsresor. De är äventyrare, charmiga och en aning naiva. Dessa områden kommer att vara av högsta intresse under helgen som kommer. Eftersom förmörkelser alltid kastar ljus över de områden den berör kan ni förvänta er att få mer, klargörande information. Är det dags för en resa till andra sidan jorden? Är samarbetspartnern från USA äntligen redo att ta steget ut till att skriva papper med dig för den där idén du mailade om redan innan jul förra året eller så långt tillbaka som i slutet av 2010? Back to school? Jag tror att många av er kommer att få se resultat av det senaste halvårets arbete inom dessa områden. Ni kommer kunna samla in informationen, utvärdera den och sedan gå vidare. Och det kommer att kännas skönt, skönt, skönt i bröstet. Otålige äventyraren Skytten gillar inte att vänta när hela världen bara väntar där ute. Vi står på randen till ett stort genombrott för våra grandiosa idéer. Skyttarna är trots allt de stora visionernas tecken. Bara en Skytt kan drömma ihop internationell framgång kring affärsidén att sälja svenska räkmackor på alla flygplan i världen, och lyckas göra verklighet av drömmen! Vilken är din dröm? Ni är så nära målet nu, kära vänner!


1 comment:

  1. Det låter fullkomligt underbart! Tack för det horoskopet. Kram!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...