Sunday, May 5, 2013

Horoskop vecka 19, 2013

Det är dags att öppna Pandoras ask! I motsats till att släppa ut ondska i världen, handlar vår kommande vecka istället om att göra oss av med ondskan som står i vägen för vår lycka och framgång, och istället koncentrerar oss endast på hoppet som finns därinne. That´s right, det finns hopp om stora och nya händelser denna vecka.
Fredagens nymåneförmörkelse lovar att i sedvanlig förmörkelse style, locka fram dolda möjligheter. Som alltid när man ska starta något nytt, ett projekt, ett nytt jobb, en ansökan, ett försök till att byta bostad, ska man invänta nymånen innan man lägger två strån i kors. Nymånar ger kraft och energi som varar ända fram till efterföljande fullmåne som istället signalerar avslut. Bästa tiden att agera i samband med en nymåne är dock precis dagarna som följer efter den. I det här fallet vill jag att ni alla är beredda att make your move från och med fredagen den 10 maj.
Eftersom nymånen faller i Oxens tecken kommer era planer troligen att vara detaljerade, genomtänka och högst affärsmässiga. Organisation är Oxens ledord. Tack vare att förmörkelsen belyser just Oxen kan vi nu få en chans att se nya möjligheter till att skapa vinnande företagsstrukturer och bli medvetna om nya möjligheter att tjäna pengar.

För många av oss har våren 2013 redan visat sig vara en enormt produktiv period. Vi har haft massor av planeter i det aktiva tecknet Väduren och sedan en dryg vecka befinner de sig nu i Oxen, a k a the sign of the Super-CEO.
Känner ni er lite trötta? Tänk om! Med energiknippet Mars i Oxen under hela maj månad kommer ni inte att kunna låta bli att starta nya, orädda projekt. Och ni bör verkligen passa på när ni kan, Mars kommer inte att komma tillbaka till Oxen på två år när han väl lämnar den sista maj. 

Ett alldeles särksilt grattis och en mega-spark i baken till alla Lejon där ute. Oxen är ert karriärshus och förvånas inte om ni erbjuds det där fantastiska drömjobbet som ni trånat efter ända sedan i november förra året. Det kommer att ske omvälvande händelser i er jobb-miljö och de kommer att vara högst positiva för er. (Även om de till en början kan kännas som en kallsup.)

Eftersom jag inte ser var förmörkelsen faller i er andras personliga horoskop kan jag inte berätta exakt vad som kommer att påverkas i dera liv. Men en sak vet jag; en förmörkelse skickar alltid förändring och den brukar vara svår, för att inte säga omöjlig, att missa. Det blir en spännande, händelserik vecka med andra ord.

Dagen innan förmörkelsen, flyttar kärlekens planet, Venus, in i Tvillingarnas tecken. Tvilling-energin är dualistiskt, ena dagen är det love at first sight, nästa just a fling. Ha roligt och ta det som det kommer. Tvillingarna är de goda vännernas tecken, så kanske uppstår kärlek med någon du hittills endast sett som en vän?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...