Tuesday, December 25, 2012

Horoskop för vecka 52, år 2012

De tre första veckorna i december var förhållandevis lugna även om nymånen den 13 december levererade glada nyheter och satte lite fart precis innan julen.

Den här sista veckan på året kommer de flesta av oss att vara lediga till följd av julhelgen men den mentala platsen vi befinner oss på kan mycket väl vara någon helt annanstans. Förra fredagens speciella astrologiska händelse, det som kallas för Guds finger, aktiverades och satte snurr på våra tankar. Många kommer därför att grubbla och planera för rätt stora förändringar, trots att ni officiellt bara går hemma och knäcker nötter. Kanske vet ni ännu inte exakt vad det är som ska göras, det spelar ingen roll. Ni vet att förändringar är behövliga och står för dörren. När man startat processen att öppna sig för förändring brukar den också knacka på förr än man anar!

Datum att notera denna sista vecka på år 2012 är följande:

Tisdagen den 26 december samarbetar Pluto och Saturnus. Pluto förknippas ofta med stora pengar, banker eller investerare och Saturnus för stadga, ansvar och struktur. Funderar ni på att göra ekonomiska förändringar och kanske låna pengar, är detta en strålande dag för att fylla i en ansökan om lånelöfte och sedan kontakta banken den följande dagen som är en vanlig bankdag.

Icke att förglömma, har vi även en fullmåne i familjetecknet Kräftan, den 28 december. Fullmånar står för avslut och en känsla av att man har all information på bordet för att kunna fatta ett beslut. Särskilt kräftorna kan komma att ta viktiga beslut gällande familjen inom fyra dagar plus eller minus denna fullmåne.

Den 30 lyser solen starkt på Saturnus och med tanke på Solens placering i Stenbocken tyder detta på att vi nu förbereder oss för att kvala upp ärmarna och rivstarta 2013 arbetsmässigt. Stenbockar älskar ju att vara ansvarsfulla och tycks aldrig vila från arbetets plikter. Vad planerar just du? Dags att lägga in en högre växel för att nå det där karriärmålet nu?

När vi planerat färdigt är det dags att ringa in det nya året. Tack vare en otroligt kul kontakt mellan den stora energi-planeten Mars och överraskningarnas planet, Uranus, kan vad som helst hända på nyårsafton. En sak är säker- det blir väldigt, väldigt kul och troligen rätt oväntade händelser som kommer att ge fart till nyårsafton!


Gott Nytt År!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...