Thursday, March 7, 2013

Heppo, I love you!

Allvarligt, vilken galen fashion-tur man kan ha! Jag känner mig lika uppspelt som Carrie Bradshaw inför en Manolo Blahnik visning.
Fast i mitt fall gäller det jakten på de perfekta gummistövlarna. Mina krav är enligt eget tycke, sjukt höga. Stövlarna måste vara både snygga, sköna och perfekta för gårdslivet. Jag ska med andra ord kunna springa ifrån ett vildsvin, snubbla över grenar och kvistar (happens everyday...) utan att stövlarna går sönder, och inte se ut som om jag tappats bakom en liten vagn någonstans i Sörmland.
Det magiska orden, queridas? Heppo goes Le Chameau. L-E C-H-A-M-E-A-U. Alla som jagar och har gårdar runt ikring trakterna säger att Le Chameau är the wellington to have. Jag hade precis planerat in en tripp till en jaktbutik i city när jag fick syn på Heppos lagerutförsäljning. Helt utan förväntningar hittade jag modellen Vierzon Lady som just nu reas ut till 40-50% på Heppo. Det var ungefär där mitt hjärta antog en rytm som påminner om någon som just sprungit en mil.
Dessutom hittade jag den här grymt snygga stöveln på Heppo också; Cayenne High från märket Wildflower. (Jag har glott på skinnstövlar i den här stilen hela vintern- så snygga)
 
Le Chameau är redan hemklickade. The question of the day är nu; behöver inte varje Östermalmsbo gone countryside, egentligen två par wellingtons?
Oh, the stress...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...