Monday, March 25, 2013

Horoskop vecka 13, 2013

Många hörde av sig och frågade vad sjutton det var som pågick under förra veckan. Och med rätta. Arge krigaren Mars har varit väldigt aktiv, på gott och ont.

Den här veckan väntar en fullmåne i Vågens tecken på onsdag. Normalt sett skulle en sådan måne i diplomatins tecken gett oss peace and tranquility. Men, Mars och överraskningarnas planet Uranus kommer göra sitt bästa för att störa lugnet. Humör som inte kan tyglas, små utbrott och behovet av att räkna till 10 och andas i påse kommer troligen att vara påtagligt dagarna innan påsk. Tillbakatryckt ilska och besvikelse vill komma ut nu. Har du känt att något stört eller tyngt dig i en relation eller på arbetet? Tänk två gånger innan du säger för mycket om saken till din partner eller chef. Fullmånar älskar att avsluta saker och tar du det inte varligt kan det hända grejer den här veckan...

Som om det inte vore nog vill Pluto gärna delta i den här hetsiga diskussionen. Pluto är prinsen av underjorden, han arbetar bakom lyckta dörrar, viskar hemligheter bakom din rygg och dominerar på ett högst otrevligt sätt när fel energier triggas hos honom. Försök att inte falla för nedrigt beteende denna vecka. Det kommer inte att hålla in the end. Pluto står för transformation på ett djupt plan och en sådan här krock kan innebära att man ser klart vad som måste göras för att saker och ting ska kännas rätt i en relation. Det är känslorna som är av intresse när det gäller Plutos påverkan, då han är placerad i direkt aspekt till känslornas drottning, la luna llena,fullmånen.

Vågens diplomatiska sida kommer att göra allt för att hjälpa till att dela upp egendom om det är dags för en separation, eller för att skrika YES när din partner håller fram en förlovningsring. Som ni hör kan det bli antingen enormt posivit eller enormt negativt på det känslomässiga planet. Helt klart är att påskhelgen kommer att bli starkt positiv med fina energier från lyckoplaneterna Jupiter och Venus, som ger oss en chans att smälta det som hänt under veckan.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...