Wednesday, March 21, 2012

Barnboksmässan i Bologna och "The Splotz"

Det är barnboksmässa i Bologna just nu. Jag har drömt om att få vara med på den mässan sedan jag började skriva min trilogi. År 2013 är det Sverige som är huvudtema på mässan och jag ska göra allt jag kan för att vara med med min bok då, egenutgiven eller förlagsrepresenterad!

Årets snackis på mässan i Bologna står Autumn Publishing Group, del av Bonnier Publishing, för med boken "The Splotz". Den första boken att avge dofter när barnen läser den, vilket ska skapa en helt ny, magisk läsupplevelse. Boken är planerad att komma ut i juli 2012. Ni kan läsa mer om det här.

5 comments:

 1. Vadå första? När jag var bok hade vi en favoritbok som luktade av olika sorters choklad när man läste den. Vi snackar 70-tal!

  ReplyDelete
 2. Tyckte inte heller att det lät så nytt men det är väl själva uppfinningen som är nypatenterad, antar jag. Mikrokapsuler, bl a, bl a... :-)

  ReplyDelete
 3. Vad spännande med barnboksmässa!

  Jag tycker att luktboksidén är väldigt bra och rolig. Luktsaker har ju funnits ett tag, men det gäller att hitta något som luktar som på riktigt och att det luktar väldigt länge. En bok ska ju finnas i bokhyllan under en lång tid. Man kan alltid ta en idé som redan finns och göra den ännu bättre. Det var ett råd jag fick av en mycket framgångsrik entrepenör för ett tag sedan.

  ReplyDelete
 4. Anneli- "En idé är alltid summan av två tidigare idéer", fick jag höra när jag läste copywriting. Det stämmer nog rätt bra. Varför uppfinna hjulet igen, liksom! Jätteglad för din skull för det fina lektörsutlåtandet! Kramar!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...