Friday, July 27, 2012

Är Collings Förlag det nya Piratförlaget?

Bara en spontan tanke efter att ha läst Collings förlagspresentation.

Att röra om i Sveriges förlagsvärld och erbjuda en rättvisare intäktsfördelning mellan författare och förlag. Det klingar onekligen bekant, och mycket positivt!

4 comments:

 1. Wow, det låter riktigt intressant. Bra med fler aktörer på förlagsscenen. Ska hålla dessa i minnet när den dagen kommer. Tack för tipset.

  ReplyDelete
 2. Nu tror jag bestämt att jag hamnade i skräpposten igen... mannaggia! Och jag har glömt bort efternamnen! Återkommer. ps jag tror det är från telefonen som kommentarerna rensas bort. Fast det funkar hos de flesta andra...mysko.

  ReplyDelete
 3. Benedetti tycker jag om, ("Välsignade" tycker det låter vackert),Capuano (från Capua), Silvestri, Mantovani (från Mantova), Amendola är mina personliga favoriter. Har inte lyckats hitta någon direkt betydelse förutom de från specifika städer.

  ReplyDelete
 4. Tack Kati! Jättefina namn. :-) Att du inte ser kommentaren direkt beror på att den publiceras så fort jag loggat in på blogger och läst den. Igår var jag borta och fixade med bröllopet på kvällen, därav publicering först idag! Ska titta på dem lite mer noga när jag är åter från bröllopet, men jag gillade dem skarpt!Stort tack! Kram! Helena

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...