Friday, August 3, 2012

En speciell känsla...måste det vara att se sin bok ligga på ett kafébord samtidigt som författarens väg mot publicering dryftas. Av främlingar.

Jag kan inte riktigt ta in hur det skulle kännas att se detta. Men det kanske författaren ifråga, Manne Fagerlind, kan svara på.
Igår låg Mannes debutbok Berg utan rötter på bordet bland kaffekoppar och skrivardon. Do or Die, var det. Eller kanske bara, ge aldrig upp.

3 comments:

 1. Det känns underligt faktist, just detta att boken är allmän egendom. Nervöst också,men nu har boken fått så mycket kärlek av både främlingar och folk jag känner att jag har börjat slappna av en aning.

  Var detta en bokcirkel, eller var det bara någon som hade med min bok?

  ReplyDelete
 2. Jag och dubbeldebutanten Maria Edgren träffades för att tala böcker och förlagsvärld. Maria hade med sig din bok och den hamnade på bordet! Det måste var en underbart känsla, allt detta fina mottagande! Så härligt! Hoppas du har kommit vidare med ditt skrivande efter semestern igen! Jag anar ljus i tunneln på skrivfronten. :-)
  Må så gott! /Helena

  ReplyDelete
 3. Aha! Så ni känner varandra.

  Jag tror att det lossnar ordentligt först efter semestern. Hemmet är ju fullt av barn som ska underhållas. PS: Som språknörd vill jag betona att jag egentligen kan stava till "faktiskt" trots att det inte ser ut så.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...