Sunday, August 4, 2013

Horoskop vecka 32, 2013

Under vecka 32, 6 - 8 augusti kan alla Skyttar ladda ned årshoroskop 2014 GRATIS på Amazon HÄR. Jag blir jätteglad om ni lämnar en review när ni har läst! ;-)

När vi startar veckan är det i kölvattnet av söndagen den 4 augustis energi: ett möte mellan den energigivande Solen och överraskningarnas planet, Uranus. Och de möts över en riktig trevlig dagstur. Inget oväsen utan flyt i de områden som de berör. Med Solen i kungliga, show-off-myself-to-the-world-Lejonet, och Uranus i energiknippet Vädurens hus kan vi vänta oss fina möjligheter med allt som har att göra uppträdande, skapande, kreativitet och attitude. Kanske hade ni en söndag med surprise tickets till en fantastisk show eller kanske följde ni ultramarathon i Stockholm (väldigt Vädursaktigt att ta sig an en sådan utmaning...) Oavsett på vilket sätt som ert liv präglades av en viss kroppslig anstängning, en gnutta glory och en stor dos överraskning, så var söndagen en bra dag.

Vecka 32 bjuder på en nymåne i Lejonets tecken. Alla Lejon får en chans till nystart för ett större personligt projekt. Vi andra har en perfekt möjlighet för att sjösätta en kreativt plan. Eftersom Lejonet älskar teaterscener och filmstudios är det dags att söka till scenskolor, skådespelarutbildningar eller andra miljöer där acting och personlig kreativitet hyllas. Skapande av filmmanus, böcker, och särskilt med koppling till barn, är speciellt gynnsamt kring nymånen. För att ta vara på nymånens fantastiska energi: agera inom 10 efter den 6 augusti. Sedan börjar vi närma oss fullmånen för mycket för att satsa på nya idéer.

I mitten på veckan, på onsdag den 7 augusti, kommer lyckoplaneten, Jupiter, att uppleva ett inte så positivt möte med transformationsplaneten, Pluto. Faktum är att de står i så kallad opposition till varandra- de står rakt emot varandra och deras energier krockar när de försöker överträffa varandra. Pluto befinner sig i Stenbockens tecken, a k a, pengar, ansvar och struktur. Här bringar han ordning och reda när det gäller finanserna. Jupiter välsignar Kräftans tecken och tjatar på alla lattemammor att go global med sina fantastiska affärsidéer som har koppling till hemmet. (Även karlar med business som har att göra med omvårdnad, matlagning och hem-relaterade tjänster faller under Jupiters blessingmood i Kräftans tecken.) Som ni hör är det pengar och struktur i relation till familjelivet som får sig en rejäl dust på onsdagen. Pluto kommer att kräva djup personlig transformation, han ser ingen utväg annars, och Jupiter vill go global och starta världsomspännande företag. Här gäller det att sätta det stora perspektivet i förhållande till det lilla, personliga för att hitta en gyllene medelväg.

Med tanke på att både babbliga Merkurius och rivjärnet Mars befinner sig tillsammans med Jupiter i Kräftans tecken kommer det bli många åsikter kring vad som än kommer upp på onsdagen. Mars vill inte vänta, han vill att saker ska ske NU,(men helst igår) och Merkurius analyserar och pratar om situationen. 
Var inte rädda för att låta en ny tanke, som ni kanske inte övervägt tidigare, få komma in i leken. Pluto brukar trots allt leda mot upplevelser som stärker en djupt inombords.

PS NI MISSAR VÄL INTE ATT MINA ÅRSHOROSKOP FÖR SKYTTEN OCH LEJONET 2014 FINNS PÅ AMAZON NU? Länkar längst upp till höger i bloggen.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...