Sunday, August 25, 2013

Horoskop vecka 35, 2013

Geek week är över! Fullmånen i Vattummannens tecken i förra veckan skakade om. En del av er gick på spännande möten med helt nya grupper av folk och kände hur ni hade något slags magiskt flow med er. Vissa av er tackade för er och sa hej-då på bloggar eller arbeten. Andra ägnade senare delen av förra veckan med att slita sitt hår för att den avslutande fullmånen inte avslutade som ni hade tänkt er. Kanske hade ni höga förväntningar på att få till ett samarbete som kändes innovativt och so much fun men som bara rann er ur händerna som rök.

Folks, det är dags för some major peptalk: Framgång sker varje dag, den är inte tidsbunden. Är du deppad över att det inte gick som du hade hoppats kring fullmånen den 21 augusti- rewind och tänk på allt du har uppnått de senaste två åren när det gäller det område du tycker att du har misslyckats inom. Om du summerar vad du gjort, hur mycket folk du lärt känna som gynnar ditt intresse/projekt/idé och kanske till och med vad du har tjänat rent ekonomiskt på din passion i livet, så bleknar tankarna på att förra vecka var ett gigantic failure. Jag lovar. Ingen är ett misslyckande- vi har bara olika tidsplaner för våra livsprojekt och varje ansträngning vi gör är en framgång. Alrighty?

Nu, låt oss blicka framåt: Förra torsdagen, den 22 augusti, flyttade Solen in i Jungfruns tecken. Efter massor av party är det dags att sätta sig ned med kalendrar och planera in i minsta detalj inför hösten. Back to school or back to business- båda situationer kräver planering. Jungfrun är löjligt bra på detaljer och ordning och reda. Passa på att städa ut skåp, lådor och garderober när du ändå förbereder dig inför hösten. Nothing clears energy like cleaning. Förutom att vara en hejare på att organisera tandborstar, böcker och kashmirtröjor enligt färgscheman är Jungfrun också mycket förtjust i renlevnad. Tänk organiskt, green smoothies och yoga. Jag nämner alla dessa kraftsamlande sätt med tanke på vad som sker med actionplaneten Mars den här veckan.

Tisdagen den 27 augusti flyttar kraftpaketet Mars in i Lejonets tecken. Han har inte besökt det kreativa, självsäkra tecknet på två år. Han kommer ge oss alla kraft, mod och självsäkerhet ända fram till den 15 oktober. Det är som att få Red Bull intravenöst! Och för att utnyttja all denna energi på bästa sätt är det ultimata om vi känner oss starka, friska och redo att bara köra. Lejonet älskar kreativitet, barn och jolly good fun. När Mars marscherar fram tillsammans med Lejonet är vi extra starka inom just de områdena. Tycker du om att måla, skriva eller spela teater och sjunga är detta verkligen din tid att satsa. Du kommer att synas på auditions och vid förlagskontakter. (Hello Bokmässan i Göteborg!
Tänk tillbaka på vad som hände dig under perioden 19 september- 11 november 2011 och du får en glimt av vilken typ av energi som väntar dig när Mars befinner sig i Lejonet tecken.

Månadens sista dag, lördagen den 31 augusti,  blinkar kommunikationsplaneten Merkurius till lyckoplaneten Jupiter. Energin kan dock kännas av så tidigt som från och med den 27 augusti. Merkurius befinner sig i Jungfrun (renlevnad, detaljöga och ansvar) och Jupiter i Kräftan (familj, känslor och hemmet). Både Merkurius och Jupiter styr skrivande, kurser och lärande. Jupiter vill att vi ska expandera och för det behöver vi tro på oss själva. Just detta bringar veckans aspekter. Vi får möjligheter att lära oss nya saker, sälja och köpa saker, skriva kontrakt och generellt framhålla oss själva och våra idéer. Vi tänker positivare och känner oss mer inspirerade. Kommunikation med andra går bra också, mycket bra till och med. Använd den här energin till att visa ditt allra bästa när du jagar dina drömmar. Du kommer vara on top och tro på dig själv och sånt skapar mirakel. Wow!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...