Saturday, August 24, 2013

Boktrailer ger mer försäljning?

Lejonets årshoroskop 2014 laddas ned på Amazon! Inte så att jag blir rik på kuppen men ändå tillräckligt för att vara nöjd. Jag har hört talas om författare som ligger på stora förlag som berättar att de sålt mindre än 10 exemplar de senaste månaderna. Varför? För att förlagen inte satsar på att marknadsföra deras böcker. Deras namn och böcker finns i bokhandeln, men de är närmast osynliga.
När jag nu ytterligare en morgon loggar in på mitt Amazonkonto och ser att ännu en bok laddats ned under natten började jag att fundera. Är det bara en slump eller är det faktum att vi precis passerat genom Lejonets tecken som är hela orsaken? Eller är det så att boktrailern som jag la upp på Amazon för årshoroskopet för Lejonet 2014 is working its magic? Med nästan 200 visningar och 54 likes är det kanske hela anledningen till att Lejonet laddats ned cirka 7 gånger så många gånger som Skytten?


3 comments:

 1. Vad kul! Och nu glömde jag att jag inte köpt och laddat ner Oxen ännu. Hoppas komma ihåg efter sonens läggning som just nu står för dörren. Ska bli så spännande att läsa!

  ReplyDelete
 2. För första gången i mitt liv sörjer jag att jag inte är född i lejonets tecken!

  ReplyDelete
 3. Tack vad ni är söta båda två! Hoppas få fart med Vågen nu till veckan-alla tecken kommer få sin bok! :-)
  Kramar till er båda!
  Helena

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...