Sunday, August 11, 2013

Horoskop vecka 33, 2013

Obsession time! Strikte Saturnus och känsliga månen möts i Skorpionens tecken på måndagen. Skorpionen älskar att grotta ned sig och utreda sina favoritämnen. Likt fantatiska forskare kommer vi att få en släng av att arbeta med våra projekt som om våra liv hängde på det. Med risk för att gå utan middag, till följd av svår avskärmningsattityd, kan den här veckan i alla fall få oss att prestera en ruskig mängd arbete. Om vi vill.

Den 6 augusti föll en nymånen i det kreativa Lejonets tecken. Energin är fortfarande i gång och den håller i sig fram till den 16 augusti. Det som startades i förra veckan har en stor chans att bli klart med en nedrans fart den här veckan. I nästa vecka, den 20 augusti, är det dags för fullmåne och avslut. Men innan dess, befinner vi oss denna veckan mellan nymåne och fullmåne. Genom att utnyttja veckans kraftfulla nu-ska-det-här-verkligen-bli-klart-energier, har vi alla möjligheter att komma till ett avslut den 20 augusti. Att arbeta behind the scenes är verkligen Skorpionaktigt- passa på att ha möten som endast du vet om, planera med viskande röster och gör dig klar för att go public när varje detalj sitter och är dubbelkollad.

Kärleksmässigt kan vi se fram emot att skönhetens- och kärlekens planet, Venus, besöker sitt eget tecken, Vågen, från och med fredagen. Efter en vecka med enorm arbetskoncentration kan Venus vibrationer ta med oss in i en inspirativ och social helg. Gör dig redo för att träffa folk och ha det trevligt. Att förlova sig, gifta sig eller arbeta tillsammans med någon i ett nära samarbete är gynnat ända fram till den 9 september. Fritt fram att skriva samarbetsavtal och/eller äktenskapsförord alltså!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...