Sunday, August 18, 2013

Horoskop vecka 34, 2013

Förra månaden hade vi en fullmåne i Vattumannens tecken den 22 juli. Nu är det dags igen. Onsdagen den 21 augusti närmare bestämt. Det handlar om en s k blue moon, d v s när fullmånen för andra gången faller i samma tecken inom en månads tid. Det vi inte hann att avsluta i samband med fullmånen den 22 juli, får vi en andra chans att göra nu. Som jag nämnde i samband med horoskopet för vecka 30, är Vattumannen very geeky. Han gillar också att ta ett nytt grepp och därmed bryta gamla mönster. Bli inte förvånade över om ni plötsligt ser en ny, alternativ lösning på ett invant sätt att agera. Lägger man samman Vattumanens teknikintresserade sida med hans sociala, vänskapsälskande sida är kanske en idé om en mobilapp, annonseringen via sociala medier eller att gå emot strömmen när det gäller hur man säljer e-böcker i Sverige (Jag är redan signad på den listan!) aktuella intresseområden kring fullmånen. Radikal förändring vad gäller handlade och tänkade är områden som triggas av den här fullmånen. 
Vattumannen har två styrare, Uranus och Saturnus. Stegen i att agera i enlighet med den här fullmånen kan därför vara att först agera överraskande och utmanande mot det man inte tycker fungerar. Nästa steg är sedan att enligt Saturnus strikta schema få till en fungerande ordning för hur man rent praktiskt ska få ihop the plan. Med två fullmånar i Vattumannen är detta en redan pågående process. Frågan är bara i vilken ordning ni startade? Jag kastade mig ut i den svenska e-boksmarknaden (very Uranus) men insåg sedan att planen inte höll och la därför upp en plan B (Saturnus) för publiceringen av min svenska horoskopbok via ett annat försäljningssätt på internet. (Ni kommer få info så snart Oxens årshoroskop 2014 finns tillgänglig att köpa.Oxens årshoroskop finns nu att köpa för 19,50 kr HÄR.)
Kodord för perioden 22 juli- 20 augusti: Think outside of the box. Var modiga och innovativa och se hur Vattumannens energier hjälper till på traven!

När vi håller på och experimenterar med vänner, nätverk och hur vi kan bidra till ett högre gott (Vattumannen vill gärna att vi ska komma på något extra klyftigt att lägga till den mänskliga historien) har skönhetens- och kärlekens planet precis flyttat in i Vågen. Hon avser att befinna sig i sitt eget tecken, Vågen, mellan den 16 augusti- 11 september. Vågen är den store diplomaten som älskar att väga rätt och fel i sina vågskålar. 
När Venus befinner sig i Vågen leker hon the comparison game. Hon jämför sig själv med andra och anpassar sig som en äkta skådespelare till sceneriet för att passa in. Hon är särskilt intresserad av att kika över axeln för att höra vad andra har när det gäller pengar och kärlek. Det sista kan inte Venus leva utan en enda sekund- ett liv utan en kärlekspartner är inget liv om man frågar Venus. Man kör inte över Venus när hon väl hittat föremålet för sitt intresse.
När Venus nu passerar genom Vågen kommer hon att se till att det blir plenty of socializing. Självsäkert rör hon sig som en gudinna på de bästa innekrogarna, genom de vackraste trädgårdarna och de flådigaste advokatkontoren och även om harmoni med andra är starkt gynnat kan Venus oerhört kvickt bita av kommentarer som inte uppskattas av henne. Hon är som Miss Competitive i söta kläder- look out! 
Månadens, och den här veckans, utmaning blir att fråga dig själv hur och var du beter dig tävlingsinriktat för att nå dina mål? Finns det andra sätt att nå dina drömmar än genom att gå över lik?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...