Monday, February 11, 2013

Ett av de mindre förlagen nappade direkt och erbjuder...

...e-boksutgivning!
"Det här är bra, det ser jag direkt" var kommentaren som föregick erbjudandet. Hurra!

Vad tror ni? Bara att tuta och köra? Eller förlorar man sin chans till normal utgivning den här vägen?

E-böcker är framtiden, det vet jag. I Sverige är vi på gång. Inte som i USA, men ändå, på gång. Den romantiska dröm jag hade om att få hålla min tryckta bok i handen, kanske måste föregås av digital utgivning?

Jag talade även idag med översättaren från London, den nya översättaren. I nästa vecka kommer provöversättning och hela kalaset med komplett översatt del ett skulle kunna vara klar till sommaren.

Gårdagens nymåne med betoning på partnerskap leverar verkligen!

5 comments:

 1. Ja, jag tror att vi emellanåt måste inse att våra drömmar materialiserar sig på olika sätt. Kör på e-bok! Jag tror visserligen att det är som du misstänker, att då är det kört med pappersbok, men det behöver säkert inte vara så. Men har du en publicerad titel, oavsett form, så har du det att trycka på inför nästa bok du skriver!

  ReplyDelete
 2. Go for it! Du vet aldrig vad det kan leda till, säljer den bra blir det garanterat enklare att få den till print senare! Och e-böcker säljer ju mer än pocket i USA så bara att invänta utvecklingen här, även om det nog tar flera år faktiskt. Vad kul för dig! Grattis! kram Caroline

  ReplyDelete
 3. GAAH, vilket dilemma. Jag har ingen aning om hur jag skulle tänka. Den romantiska drömmen har ju gjort sig hemmastadd och nött in sig. Kan man släppa den? Det är ju FANTASTISKT att förläggaren gillar det du skrivit och som du säger är det framtiden... vilken åldergrupp är trilogin skriven för? Fast numera har väl alla barn smartphones att läsa på. Hur som helst är det väl inte omöjligt att det kan bli pappersbok om den säljer bra. Spännande att följa din resa! Nya vägar, nya möjligheter.

  ReplyDelete
 4. Man får tänka att "man bli läst" och det är ju fantastiskt bara det! Stort grattis!

  ReplyDelete
 5. Jag funderar så att det ryker om huvudet, och saken förbättrades inte av att jag nu vet att ett stort förlag också läser manus just nu. Jag hoppas att jag inte behöver vänta för länge på deras ställningstagande, som för övrigt troligen kommer att sammanfalla helt med perioden då Merkurius backar. Situationen kommer troligen vara löst efter den 17 mars alltså! ;-)
  Kramar!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...