Friday, June 29, 2012

Försök att inte se så j**** sur ut

Igår skrev jag om hur mycket jag gillar The Secret. Hela nyckeln till att det ska fungera är att man mer eller mindre hela tiden tänker positivt och är tacksam för det man redan på har. Men vissa dagar går det liksom trögt att komma igång med de där käcka, positiva tankarna. Idag var en sådan dag. Eller ja, förmiddag i alla fall.

Bästa sättet för att vända hela eländet kan summeras så här:

1. Kräv aktion av dig själv. (Städa det som skulle städas, skriv det som skulle skrivas, stryk det som ska strykas. Kort sagt beta av to-do-listan. Det känns bättre att kunna säga att man, trots att man fortfarande är sur som en citron, i alla fall uträttat något.)

2. När din egna affirmationer inte vill infinna sig annat än ett mycket krystat tack för allt jag har varannan timme, strunta då i dem. Köp dem istället! Det går, det är sant. Jag laddade ned en hel bunt bra mp3 hypnosis från Hyptalk. Du tror att du lyssnar till fågelsång och vågor som skvalpar men i själva verket hör du affirmationer som om och om igen säger hur bra du mår, hur positiv du är och hur fantastiskt allt bara flyter. Det finns också ett silent track, så man behöver inte höra på vare sig vågor eller fåglar om man inte vill.

På Hyptalk hittar man allt från weightloss-hypnosis till att lyckas med sin business. Vill man kan man också få ett custom track. Hur bra vore det inte med ett I am a bestselling author-track?(Fortfarande förvånad att jag inte har beställt ett sådant ännu...)

Kan meddela att det usla humöret, efter cirka en halvtimmes lyssnande, lättade rejält. Inte ens refuseringen som dök ned i mail-boxen strax innan klockan fem dämpade stämningen. Det ni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...