Tuesday, April 24, 2012

Smekmånad på Maldiverna

Maken och jag landade på Arlanda imorse efter en underbar resa till Maldiverna. Smekmånad i solen med helt fantastiska omgivningar ute på en av atollerna. Vi är vana vid att alltid ha något att göra men under de senaste tio dagarna har vi faktiskt inte gjort ett dyft annat än att sola, bada, promenera under vajande kokosnötter, dricka färgglada drinkar och nypa oss själva i armarna för att tro att det vi såg verkligen var på riktigt. Här kommer några första smakprov på det jag vilat mina blå på under denna lyxiga vistelse.(Jag återkommer med mer information om resort, resa osv då det är en del av er som hört av er och frågat lite om just smekmånad till Maldiverna.)


5 comments:

 1. Åh vad härligt det ser ut!:)

  ReplyDelete
 2. Åh gud så fantastiskt underbart!! Vill så gärna åka dit, och har så tänkt någon gång i framtiden ;) Läste ju ditt inlägg om att solglasögonen skulle va bra på maldiverna, men hjärnan är ju aningen överkokt så det kopplade den inte..
  Ser helt underbart ut!
  Kram

  ReplyDelete
 3. Bubbel och Mikaela- Ja, det var en helt otrolig upplevelse, precis som att stå i ett vykort på något underligt, realistiskt sätt... :-) Återkommer med mer bilder och info snart! Kram!

  ReplyDelete
 4. fantastiskt, vem vill komma hem efter en sådan resa?? Jag skulle nog hemresestrejka. :)

  ReplyDelete
 5. Kati- Ja, det har du helt rätt i! Jag ville verkligen inte lämna paradiset men vi är båda så glada att vi hade möjlighet att få se och uppleva atollerna!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...