Thursday, March 22, 2012

Merkurius backar

Tänkte bara meddela alla er som tycker att ni drabbas av missförstånd, förseningar och inställda resor (och eventuellt står i begrepp att skriva på viktiga papper, avtal och kontrakt) att planeten Merkurius just nu backar.(Det har den gjort sedan den 12 mars.) Merkurius går framåt igen den 4 april och allt bör vara återställt till normal rytm kring den 10 april.
Skriv inte på något under den här tiden- omständigheterna tenderar att förändras efter den 4 april. Jag har utmanat ödet några gånger genom att inte ta detta råd från min astrolog. Det har gått åt skogen varenda gång. Pyssla istället på planeringsstadet och slå sen till när Merkurius är gladare. Var också noga med att säkerhetskopiera dokument. Tyvärr styr Merkurius tekniska apparater också...
Lycka till, queridas!

2 comments:

  1. Jag har förstått att man ska vara lite försiktig till den 4:de, så det är nog bara att lyda. Man vill ju absolut inte utmana ödet, det är svårt nog att nå framgång ändå :) Får man fråga vilken astrolog du anlitar? Kram!

    ReplyDelete
  2. Ja visst! i Sverige är det Margareta Hedin på Isis Kammare i Gamla Stan i Stockholm. Hon ställde Prinsessan Estelles horoskop i TV4 Nyheterna, om du såg det? Hon är jätteduktig och jag har även gått astrologikurs för henne.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...