Friday, March 8, 2013

Exportera sin blogg?

Jag behöver lite råd innan jag sitter med skägget i brevlådan:
Är det någon som börjat blogga med blogger och sedan exporterat den bloggen till en wordpress/hemsida?
Vilka är de största gör-inte-det-här, med den tekniska övningen?

Gracias, queridas!


6 comments:

 1. Alltså jag gjorde det inte. Jag övervägde ett tag men kom fram till att nä. Jag tycker om vissa grejer i blogspot som inte funkar i wordpress. Men sen finns det förstås annat som är bättre där.

  ReplyDelete
 2. Tack Mia för dina tankar... Tanken på att lära sig ett nytt system för att blogga känns så där om min lata sida får säga sitt, samtidigt verkar det smart med en egen domän och hemsida. Tål att tänkas lite på... :-)

  ReplyDelete
 3. Mkt bra fråga då jag tänkte detsamma för ett tag sedan då jag fick nog av Blogger...men fortsätter nog. Men egen domän kan du ju ha med blogger, det har ju jag och det är jätteenekelt att peka om. Kram Caroline

  ReplyDelete
 4. Jag har kopplat www.hannalans.se till min blogspotblogg morran och omvärlden. Man kommer till samma sida. det som är dumt och som jag inte vet hur jag gör med, är att du på www.hannalans.se inte kan länka från din blogg till ett specifikt inlägg, bara till min domän generellt. Om du tycker ajg skrivit något vettigt och vill länka till just det inlägget, måste du ta länken från morranovarlden.blogspot.com Vet inte varför och vet inte hur jag ändrar det. Annars ser jag inga nackdelar alls.

  ReplyDelete
 5. Skapa ett gratiskonto på Wordpress.org att testa med. Det finns en hel del guider ute på nätet. Fungerar det så enkelt som det sägs i dem så kan du köra vidare med webbhotell och domän osv, eller stanna på Wordpress och lägga domänen där. Rekommenderar att du kör en variant från webbhotell. Du har min e-postadress om du behöver råd, fråga gärna.

  ReplyDelete
 6. Hmm. Caroline verkar alltså ha fått en ompekad blogger att fungerar... Det är ju väldigt lockande att inte behöva byta till wordpress nu när jag vet hur blogger fungerar.
  Ann, tack för erbjudandet om råd- du kanske får mail snart! ;-)
  Kram och tack för era tankar och råd!
  Helena

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...