Sunday, March 10, 2013

Horoskop vecka 11, 2013

Jag har sett fram emot vecka 11. Inte nog med att Merkurius hemska tupplur snart ska få sitt slut, vi har även en fantastisk nymåne redan imorgon, måndagen den 11 mars. Nymånen faller i Fiskarnas tecken. De senaste veckorna har vi haft mycket Fisk-energi (healing, fantasi och avslut) med en ansamling av planeter i tecknet. Imorgon befinner sig Solen, Merkurius, Venus, Neptunus och nymånen i Fiskarnas tecken.  Vi är redo för att släppa taget och gå vidare. Med en fullmåne i samma tecken den 19 september, kan de avslut vi nu börjar ta inititativet till, nå fullbordan då. Det kommer inte bli en långsam plåga, utan något som sker gradvis på ett sätt som känns både rätt och, ja, nästan lätt. För de som trots allt behöver lite hjälp med att släppa taget om någon eller något, som egna rädslor, är de följande 6 månaderna excellenta för att hitta den perfekte hypnositören, psykologen eller personlig mentor med inriktning på EFT-tapping. (Knacka bort dina fobier och rädslor genom att beröra meridianpunkter på kroppen.)
För alla kreatörer där ute; alla ni som skriver på bok-eller filmmanus, den här nymånen kan också innebära att din inre musa tar dig i handen vägleder dig för att du om sex månader ska ha ett fantastiskt verk att börja skicka till bokförlag och filmbolag. Dröm stort och översätt dina känslor och drömmar till ord som flyter fram över papperet som en glittrande flod. Håll ingenting tillbaka.

Har ni väntat på att något ska börja hända på sistone? Gnisslat tänderna på nätterna över att inga svar tycks komma och att ni numera lever i en alternativ verklighetsbubbla där ingenting händer? Goda nyheter är på väg, kära vänner! Mars, actionplaneten nummer ett, beger sig på måndag in i sitt favorittecken, Väduren. Alla som känner en Vädur vet att de påminner om mänskliga virvelvindar. De måste alltid framåt och vidare och snabbt ska det gå! Mars besöker Väduren i fem veckor och innebörden av det kan bara beskrivas som att gå igenom ett vibrerande energikluster. Let´s get loud! Vi blir modiga som krigare, vi agerar istället för att tveka och vi kommer att känna oss high on life. Det är som om vi kikade in på trendiga Mocco kafé i Stockholm och bad om en action-drink to go. Den här trenden kommer troligtvis leda till att PRV får se en ökning i antaler nyanmälda företag och förvånas inte om vänner och bekanta deklarerar att det nu är dags att satsa på drömmen om det egna företaget eller gör andra radikala, energikrävande satsningar. En mycket spännande period efter en rätt sömnig period, eller hur?

Så kommer vi då till slutet av veckan och äntligen kan jag meddela att Merkurius den 17 mars sakta vaknar upp ur sin sömn. Vi kommer att knacka hål på den där bubblan som gjort att vi känt oss helt oförmögna att nå andra med våra idéer och förslag. Konstiga relationer, mail, förslag, förvirrade budskap och förseningar är snart ett minne blott. (Det roligaste kan dock var att både en och annan såg en gammal vän, arbetspartner eller kärlek komma tillbaka.Kanske har ni förlåtit och gett saker en andra chans eller kanske har ni bara föråtit, för att sedan gå vidare framåt, utan onda tankar om varandra.) Från och med början av nästa vecka blir flyt återigen en del av våra liv. Med vår nyvunna kraft är vi alla redo att satsa rejält på framtiden. The only way is up!1 comment:

  1. Tack för hososkopet. Det låter som en härlig vecka! Jag ser fram emot allt nytt intressant som är på väg. :) Kram!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...