Sunday, March 17, 2013

Horoskop vecka 12, 2013

De senaste veckorna har det varit en stark betoning på känslor, fantasi och att gräva djupt där man redan står. Några av er har kanske startat med healing för att komma över sår från barndomen eller från ett nyligen brustet förhållande medan några av er andra kanske har intresserat er enormt för det mänskliga psykets funktioner. Ett tredje alternativ är att ni stängt in er och arbetat natt och dag när ingen sett er. Många av er har startat något riktigt bra som ni kommer att fortsätta arbeta med och finslipa ända fram till i oktober.
Detta är helt normala övningar att hänge sig åt när så många planeter befinner sig i det helande tecknet Fiskarna och när kommunikationsplaneten Merkurius tar sig en tupplur.

I veckan som kommer ändras den här energin. Det är dags för lite äkta Vädursaction! Glöm tålamodet hemma och kör en mental omstart på er själva! Samma dag som Solen går in i Väduren, den 20 mars, är det också dags för vårdagjämning. Det är dags för brytpunkten mellan den sömning vintern och den spirande våren. Vi kommer snart att få se tecken på att nya möjligheter är på väg till oss alla.

Väduren älskar kraft och energi och kämpar som en äkta krigarsjäl no matter what. När kärlekens och skönhetens planet, Venus, också gör Solen sällskap i Vädurens tecken den 21 mars är det som att beställa extra krydda till kärleken. Dessutom befinner sig även Mars i Väduren. Wow! Mars och Venus är stjärnornas man och kvinna och när de två nu får dansa tillsammans i Vädurens tecken blir det sexig, het attraktion á la Fifty Shades of Grey. Antingen det gäller ett redan existerande förhållande eller en ny date, lovar stjärnorna att ge kärlekslivet elektriska stötar! Sweet!

Vädurar är kända för sin my-way-or-the-highway-attityd. Försök att inte smittas av Väduren för mycket när något uttråkar er en liten nanosekund. Ge den där daten en chans till, även om han/hon säger/gör något som känns en aning provocerande för en eldig krigare som Väduren. (Förlåt en kvinna för att hon vill äta en långsam middag och tala lite känslor, efter fem timmars intensiv body contact...)

Arbetsmässig är det slut på förseningar, missförstånd och trassel. Brev som fastnat i posten kommer fram, svar på mail kommer äntligen tillrätta och alla de där vanskliga tekniska problemen är snart som bortblåsta. Nu är det återigen läge att investera i dyra saker som hem och bilar men också för att skriva kontrakt av olika slag. Merkurkus har äntligen vaknat till liv igen. Finally, som vi har längtat!

2 comments:

  1. Då så, nu hoppas jag att det blir en toppenvecka för mig! Det kan jag behöva. Faktiskt på alla plan man kan tänka sig ...

    ReplyDelete
  2. Tack! Jag ser fram emot den här veckan :) Kram!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...