Sunday, March 3, 2013

Horoskop vecka 10, 2013

Ni har väl kanske redan märkt att det varit ovanligt mycket problem med teknikaliteter som krånglar, allmänna fel, misstag och förseningar den senaste veckan? Merkurius är retrograd även denna veckan. När en planet är retrograd, bör man sätta bokstäverna -re före det mesta man avser att göra. Re-evaluera, re-etablera och re-finera. Allt från det förlutna gynnas men att sätta spaden i marken i helt nya, framtidsprojekt, görs bäst när Merkurius vänt framåt igen. Fortsätt att putsa på det ni redan gör, korrekturläs era manus, ge alla er projekt en riktigt övergång och utvärdering. Med Pluto, den djupa transformationens planet i en liten flirt med triste Saturnus blir detaljerna återigen så oerhört viktiga. Allt som är av vikt, den där perfekta planen ni tänkt ut, kan falla med en enda liten djävulsk detalj. Gå igenom allt med lupp om ni trots allt är på väg framåt med något viktigt denna veckan. Kommunikationsplaneten Merkurius inte är på sitt vanliga, glada sätt och han tänker inte hjälpa till förrän efter den 17 mars.

En rolig sak med effekten av att Merkurius backar; Har ni fått besök eller samtal av gamla vänner som ni inte hört av på flera år? Yup, it´s Merkurius talking. Fira det som en gång varit och låt det goda ge er styrka och inspiration för att ta er framåt. Vi är mer än våra minnen men vår framtid är också baserad på det vi en gång gjorde och de vi en gång var. Nu är tiden att anknyta till det med den största framgång.

Ett stort antal planeter befinner sig fortsatt i Fiskarnas tecken. Nu är en exceptionell tid för att önska, drömma och nästa magiskt dra till oss det våra hjärtan önskar. Wish away, kära vänner! Sätt er ned och skriv önskelistor eller målbilder för framtiden. Den känsliga stämningen som råder gör oss lika kraftfulla som the queen of wishful thinking. Vad vill du egentligen ha? Har du full koll på vilka mål det är du vill uppnå under 2013?

Fiskarnas tecken styr också förlåtelse och när kärlekens planet, Venus, i veckan får kontakt med kometen Chiron kan gamla sår få en chans att läka. Är det någon du skulle vilja be om förlåtelse är den här veckan den rätta. Eller kanske blir det du som får ge förlåtelse? Det är en stor sak för den som bär skuld, att våga be om ursäkt, var lika stor du också. Att lägga stolthet åt sidan och se livet genom de snälla, drömska, fantasifulla glasögonen som Fiskarna nu satt på allas våra näsor, de där som gör att vi bara ser det goda och det vi vill se, präglar veckan. Och vi har allt att vinna.

3 comments:

  1. Du är så bra Helena! Så intressant och trevlig läsning! KramCaroline

    ReplyDelete
  2. Ladies, vad roligt att ni gillade! Happy Week!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...