Sunday, September 29, 2013

Horoskop vecka 40, 2013

Idag, söndagen den 29 september byter kommunikationsplaneten Merkurius tecken. Från diplomatiska Vågen till intensiva, sexiga Skorpionen. Nu blir det till att djupandas när något gör en upprörd. Att inte få ett utbrott på chefen eller någon annan som utövar psykologiskt maktspel blir en utmaning. Svartsjuka är starkt förknippat med Skorpionen- var beredd på mörka känslor som blossar upp hos dig eller i din omgivning. Får din bästa vän eller kollega alltid räkmackefilen på jobbet eller IRL? Tänk på att allt har sin tid och att just den turen som drabbade din kollega eller BFF, kommer även till dig. Bara på ett annat sätt och på en annan plats. Att gnissla tänder vid köksbänken gör dig bara arg och deppad- let it go.

Handlar svartsjuka istället om vad du eller din kärlekspartner utsätter varandra för- dags att tänka om, kärlek ska ge fjärilar i magen, och en känsla av tryggget. Inte en känsla av att jag-lever-i-bojor-frivilligt. Alrighty?

När det gäller kreativitet bidrar Merkurius med lots of fun när han är i Skorpionen. Listiga agent-plots och erotisk litteratur bara väntar på att skapas från och med nu och fram till i början av december. Om du känner att du är Sveriges nästa E. L James, är det dags att agera nu!

Merkurius kommer att hitta på lite hyss om några veckor men än så länge beter han sig på sitt vanliga humör: skriver, pratar och reser. Nu är det också lättare att komma fram till djupare, spirituella sanningar. Sådana som får en att känna ett lugn i magen, trots att grannen just köpte en ny bil, och a designer handbag to kill for och fick löneökning och...

Nymåne i Vågen den 4 oktober är redan omdebatterad på internet. Den kallas för Monster Moon. Not cool, eller? Anledningen är att nymånen i Vågen (nystart i förhållanden) hamnar mitt i en konfrontation mellan Solen (energi) och Uranus (total överraskning/förändring) och Pluto (djup personligt transformation). Det är med andra ord starka krafter inblandade och intensitet på hög nivå. Fear not, utan följ med flödet som kommer. 
Är det dags att på ett för dig överraskande sätt, att läka såren efter ett förhållande som tärt på dig, trots att det avslutades för länge sedan? Eller är det du som når en gräns när helgen börjar närmar sig och känner att du måste anta en ny attityd i ditt förhållande för att må bra? Kombinationerna är ett flertal. Beroende var nymånen faller i just ditt horoskop väntar allt från en personal make-over (Vågen älskar skönhet!)och ett glamoröst kalas till en ny, het date.


Summering veckans horoskop:
1. Bästa sättet att hantera veckans energiskifte: lägg ned din själ och hjärta i ett kreativt projekt. Bättre att vara smått besatt av det storverk du skapar än att kolla din partners telefonlistor när han/hon duschar.
2. Var redo för att läka dig själv och rida på vågen av ny energi fram emot helgen.  Var inte rädd för förändring, den kan vara läkande.

Ha en underbar vecka, Queridas!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...