Tuesday, July 23, 2013

A Prince of HeartsIgår, den 22 juli klockan 16:24 lokal tid, föddes Prins Williams och Kate Middletons förstfödde son. Namnet är ännu okänt men födelesehoroskopet berättar så mycket mer...

Den lille Prinsen föddes i Kräftans tecken- ett känsligt och familjekärt tecken. Hans ascendent, den sida han kommer att visa upp för världen, är Skorpionen. Detta tecken symboliserar raw power och tranformation. Att ta svåra och transformerande beslut kommer han att klara galant. Den dag han kommer att bli monark är detta den energi han kommer att utstråla. Uranus, överraskningarnas planet, och Pluto, Skorpionens styrare, tyder på att den nye Prinsen kan komma att arbeta för sociala reformer som han också arbetar driver igenom på ett banbrytande och kraftfullt sätt. I believe we can expect great things from you, little Prince.
 
Med så många planeter i den känsliga Kräftans tecken vid tiden för hans födelse är det en väldigt omtänksam själ som kommit till jorden. Det kommer inte bli tal om några känslomässiga utbrott då hans måne (känslor) befinner sig i Stenbocken. Han kommer att ha sina känslor under kontroll i officiella sammanhang och inge ett respektfullt intryck men med Merkurius i Kräftans tecken kommer han att ha samma möjlighet att bli en sann efterföljare till Diana. A true Prince of hearts.
Prins William är också Kräfta och har även sin måne i det tecknet. Kate Middleton har sin måne i samma tecken. Detta tyder på att den nya lilla familjen är väldigt starkt sammanbundna. Vi kan helt klart känna igen Prinsessan Dianas moderliga och beskyddande sätt i hennes barnbarns familjemiljö. En sann glädje att höra att ett nytt litet barn kommit till en sådan kärleksfull familj.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...