Sunday, July 28, 2013

Horoskop vecka 31, 2013

Sneak Peak på Lejonets årshoroskop 2014- direkt på Lovable TV!

Veckan startar med en väldigt speciell händelse på himlavalvet. Det handlar om den s k Davidsstjärnan, även kallad en Grand Sextile. En sådan konfiguration sker när sex planeter är fördelade med 60 grader mellan varandra. Den aspekten inkluderar också två s k Grand Trines, vilket är två grupper av tre eller mer planeter med 120 grader emellan sig.

Sextiles är förknippade med lätthet och väldigt stark positiv kraft. Harmoni råder och saker sker med lätthet. Ett alldeles utmärkt tillfälle för att släppa taget om det som inte vill sig, och sedan se vad universum bringar istället. Ni vet det där gamla uttrycket; om man stänger en dörr, öppnas ett fönster någonstans? Exactly my point inför måndagen. Släpp allt motstånd; det där mötet du kämpat för att få till men som aldrig blir av, det där arbetsprojektet som låter så bra men som aldrig har flyt eller kanske den där vänskapen som kanske inte är så mycket mer än en ta-all-min-energi-relation. Bara släpp det som inte flyter och se vad som händer.
Alla planeter som är involverade i måndagens stjärna befinner sig i vatten- och jord-tecken. Det handlar om känslor respektive det praktiska. Vi får möjlighet till uppvaknanden- att se sanningen från andra håll. Det enda vi behöver göra är att släppa taget. Let go.

Det finns en del astrologer som menar att all den fantastiska energi som The Grand Sextile för med sig, ligger alldeles för nära för krocken mellan aggressiva energiknippet Mars och utbrottsbetonade Uranus på onsdag. Som dessutom utmanas av kungen av underjorden, Pluto, som kräver omedelbar, djup transformation. Jag tycker inte om att ta ut bad vibes i förväg utan tillhör istället de som tror att den fina energin från måndagen kan flyta över till vad som än väntar i mitten på veckan. Även stark positiva händelser kan komma när dessa aspekter bestämmer sig för att hålla låda, helt överraskande.

Solen befinner sig sedan några dagar i lyxiga och kungliga Lejonet. Vi är självsäkra och tvekar inte att visa vår storhet. Att lägga samman denna energi med måndagens magiska öppning kan ge fantastiska möjligheter.

Turplaneten Jupiter befinner sig med Mars( kraft, energi, ilska) och Venus (kärlek, skönhet, harmoni) i Kräftan. Hem och familjelivet är fortsatt extremt betonat, likaså att göra business av hemrelaterade tjänster såsom online business, matlagning och hemtjänst assistans. Allt som är omvårdade har Jupiters blessing ända fram till juli 2014 faktiskt. Varför inte passa på att börja tjäna pengar på internet, via siter som Fiverr.com eller Etsy.com? Go global at home är verkligen Jupiters motto just nu!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...