Sunday, July 21, 2013

Horoskop vecka 30, 2013MISSA INTE MITT ÅRSHOROSKOP 2014 FÖR LEJONET, PÅ AMAZON. Klicka på bilden och ni kommer direkt dit!

Ni är många som har blickat tillbaka på det som ni en gång kallade familj. Kanske handlar det om en tidigare kärlekspartner som åter fått din uppmärksamhet- har ni en chans trots allt? Kanske handlar det om relationer till föräldrar som behöver omvärderas och kanske avslutas eller tas upp igen? Trots att allt på ytan ser lugnt ut har många levt sig igenom helt andra relationer, i tanken, under de tre senaste veckorna. Varför? Merkurius har backat i tiden under sin semester i familjetecknet Kräftan. Vi har behövt avslut, mentala avslut, för att kunna gå vidare. Har den här övningen i Back to the Past varit alldeles för ansträngande? Då har jag goda nyheter: den är officiellt över. Merkurius har åter vänt framåt och vi kan alla rikta in oss på här och nu och framtiden. Det som var, har vi klarat av.
Nu är det också återigen fritt fram att teckna kontrakt, köpa resor utan risk för förseningar och att ha bättre lycka med att faktiskt få svar på frågor som skickats via mail under juli månad.

Veckan startar med en fullmåne i Vattumannens tecken. Let´s group together är temat. Vattumännen älskar Geeky Stuff och vill gärna samlas i grupp för att tala om de senaste teknik/it-finesserna. Välgörenhet är också högt på listan om Vattumännen får bestämma. Eftersom fullmånar för med sig avslut är det möjligt att ett projekt du arbetat med nu är redo för att tas till en ny nivå. Lejonen, som briljerar lite extra då solen lyser upp deras kungliga framtoning, kan verkligen seal the deal den här veckan. Förlovning och/eller affärsavtal är hett och very much in the cards för Lejonen den här veckan. 
Tycker ni att ni liksom är nära att få till ett samarbete eller med att sjösätta ett teknik-relaterat projekt, men inte når ända fram under veckan, oroa er inte. Den 20 augusti faller fullmånen i Vattumannens tecken igen och saker kan få sitt definitiva avslut. Fortsätt att arbeta med samma övertygelse som vanligt och se hur saker och ting faller på plats till dess.
Solens besök hos Lejonen påverkar oss alla ända fram till slutet av augusti. Vi är självsäkra, världsvana och vackra. Vi är övertygade om vår storhet, oavsett vad vi gör. Att ha ett sådant självförtroende i bagaget när man går på arbetsintervju eller skickar iväg sample-work till potentiella samarbetspartners är lika med framgång. Enda molnet på himlen är dock att vi tenderar att bli en aning för uppe i oss själva. När du berättar om dig själv och vad du gör, försök att inte smeta på alldeles för mycket extra, även om det är den fullkomliga sanningen. Det kan bli för mycket.

Kärlekens och skönhetens planet, Venus, beger sig in till Jungfruns tecken. Renlevnadsmänniskan inom oss alla vill dricka gröna smoothies och ta power-walks istället för att dricka champagne på Strandvägen 1. The best things in life are free som Jennifer Lopez sjunger: med Venus i Jungfrun är vi lyckliga över de små sakerna och vi behöver varken Stockholms-veckan på Gotland eller i St Tropez för att må bra. Vill du komma din partner lite extra nära under de kommande tre veckorna? Åk på Spa, promenera i skogen och träna tillsammans. Ni kommer må så toppen att det bokstavligen slår gnistor emellan er!

Veckan avslutas en aning turbulent. Överraskningarnas planet, Uranus, ilskna energiknippet, Mars, och kungen av underjorden, Pluto, krockar rejält. En ballong av känslor kan sakta fyllas till bristningsgränsen och verkligen få oss alla att praktisera djupandning. Tänk på att inte säga för mycket om någon i din närhetretar upp dig. Rensa luften med dina åsikter, men med moderation.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...