Sunday, July 14, 2013

Horoskop vecka 29, 2013
MISSA INTE LEJONETS ÅRSHOROSKOP 2014- UTE NU PÅ AMAZON! Bara att klicka på bilden.

I förra veckan vaknade strikte Saturnus äntligen upp efter flera månader av vila (ända sedan den 18 februari). Saturnus är sannerligen ordningens Gudfader och när han bara kikar på oss med ett halvt öga är hans energi inte lika stark. Saturnus befinner sig i Skorpionens tecken som styr psyket, raw power, stora ekonomiska planer, sexualitet och fertilitet. Någon som försökt bli gravid sedan februari 2013 men inte lyckats trots besök hos läkare, IVF-behandling eller örter? Med Saturnus i let´s go mood, kan situationen snabbt förändras. Likaså om ändringar behöver göras vad avser banklån eller om det är dags att ta sig ur ett beroende eller en svartsjuk relation.

Ingen vill ha en personlig tränare som bara dyker upp utan att man har valt det själv, men det är precis på det sättet som Saturnus arbetar. Han knackar inte ens på dörren, han stiger bara in och väcker dig med en hel lista av saker att ta hand om och normalt sett loads of more responsibilities. Saturnus flyttade in i Skorpionen hösten 2012 och han avser att stanna där ända tills 2015. Så lång tid behöver vi, hans utvalda deltagare, för att styra upp, strukturera och organisera oss inom Skorpionens alla arbetsområden innan han går vidare till nästa tecken (Skytten) och nya livsområden.

Även om nymånen från förra veckan nu är en vecka gammal så är denna vecka fortfarande en bra tid för att planera inför framtiden. Jag säger det särskilt också för att just denna vecka hurrar många astrologer. Vi har vad som kallas a great trine in the sky: en stor gyllene triangel som länkar Jupiter (expansion och tur), Saturnus (struktur och stadga) och Neptunus (inspiration). Alla planeterna befinner sig i vattentecken så det är känslor på hög nivå som gäller som underliggande tema. 
Dessa trianglar är oerhört sällsynta för alla tre planeterna ska befinna sig på samma grad i de olika tecknen för att magin ska fungerar. De flest av oss upplever faktiskt endast ett fåtal av dessa händelser i våra liv.
A trine är känt för att bringa möjligheter, positiva möjligheter. Exakt inom vilket område de kommer att bringa just dig tur beror på i vilka hus de gyllene tre befinner sig. Håll utkik vad som händer mellan den 17-19 juli och förvänta dig goda händelser. Rent generellt befinner sig Jupiter i Kräftans tecken (familjeliv och allting hemrelaterat), Saturnus i Skorpionen (psykologisk cleansing, pengar, sexualitet och fertilitet) samt Neptunus i Fiskarnas tecken (det högsta andliga tecknet med massor av fantasi och en viss svårighet att bestämma sig). Dessa områden är de som kombinerat kommer att beröras extra under dessa dagar och lägga an tonen för veckan som kommer. (Kommentera gärna hur ni upplever veckan. Glöm inte att ange ert soltecken och, om ni känner till det, ert ascendent tecken också!)

Vi avslutar veckan med ett möte mellan turgossen Jupiter och energiknippet Mars i Kräftans tecken den 21 juli. Jupiter älskar utland och har nog packat inför resan åt hela familjen, Mars hoppar på stället och tycker att vi kunde ha rest redan igår. Alternativt kanske det är dags att snabbare än kvickt sätta fart på de där entreprenörsplanerna du hade, de där om att starta en online business eller göra ett familjeföretag av din gamla mormors kycklingrecept som alla bara älskar. En underbar dag med kvick, rastlöst energi!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...