Monday, August 13, 2012

På 2542 meters höjd och bokreleasefester


Kära vänner, jag är tillbaka i Sörmland och framför datorn. Här ovan ser ni en bild som jag tog från en av alptopparna. Den tog några timmar att nå och framför mina fötter är det ett stup så jag satt fastnaglad på toppen och förmådde mig endast att ta bilder. Övriga gänget drack öl, snapsar och annat festligt. Jag hade dock inte tagit mig ned om jag druckit detsamma. Höjden är svindlande och jag är nicht schwindelfrei. Veckan var annars helt underbar. Maken besteg  Piz Buin som är över 3000 meter hög. Då stannade jag hemma och började tyvärr del ett i insjuknandet av en jobbig influensa.

Men säg det som inte för något gott med sig. Mellan vilostunderna på hotellrummet gick jag ned för en lunch och skrev då samtidigt. Ett helt nytt utkast till den tredje bokens synopsis är det som ligger på bordet.


Vädret har varit kalas hela veckan, matintaget imponerande (ny matchvikt:300 kg) och massor av roliga influenser till böckerna. För två år sedan träffade jag på något så roligt bland bergstopparna att det hamnade i del två i trilogin. Även detta år har jag hittat något...

Trots en raspig röst och en rätt skrämmande hosta kände jag mig väldigt glad vid tanken på att komma hem och börja arbeta och skriva igen. Ännu gladare blev jag när jag öppnade posten och fick inbjudan till Simona Ahrnstedts releasefest. Medeltid och romance, behöver jag säga att jag darrar av lycka?


Som om det inte var nog hade jag även fått inbjudan till Maria Edgrens release av boken Se upp för argmonstret på Vivlio Förlag. Det är flera böcker som ska fira sin release samtidigt och jag insåg att jag kommer att få chansen att hälsa på gulliga Caroline Säfstrand också!

Så, galet glad att vara tillbaka igen. Och nu jäklar queridas, för nu ska det skrivas!

4 comments:

  1. Jag missade att releasen var en torsdag, då kan inte jag komma. (Med bad så snällt om en inbjudan att jag fick en.) Men som sagt, kommer inte. :(

    ReplyDelete
  2. Åh, vad synd, det hade varit så kul att ses! Kommer förhoppningsvis andra möjligheter snart igen... Kram!

    ReplyDelete
  3. Vad fint det ser ut! Kul med två releaser, vi kanske ses på Simonas =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...