Wednesday, November 14, 2012

Andlig pick-me-up i Sverige

Mitt huvud är fullt av astrologiska transits, self-healing-profeter och annat spooky. Jag skyller allt på andliga Neptunus framfart. En ny tanke börjar gro hos mig; ska jag skriva om sådana ämnen istället för spänningsromaner och barnböcker? Vad finns det som ingen har skrivit om ännu, men som många saknar på det området? Jag har ingen aning, därför frågar jag er.

De amerikanska gurus som finns inom området new age och andlighet, härskar även i Sverige. Själv är jag ett stort fan av Louise Hay. Sedan hon introducerade mig till sin lista på kroppssymptom kopplat till mentalt mående, är jag fast. Har ni inte redan läst "Du kan hela ditt liv" är det hög tid att göra det nu! Det är lagen om attraktion, långt innan The Secret fanns, och det är möjligheter att bättra din hälsa genom att förstå vilka tankemönster som skapar vilka symptom. I swear by it, queridas!Det grävs fortfarande med enormt stora grävmaskiner i vår trädgård och jag lagar mat till männen. Idag sa en av dem, helt apropå ingenting, att han besökt mediumet Terry Evans och att han var mycket nöjd med upplevelsen. Detta tema passade mig alldeles utmärkt just idag! Jag träffade och intervjuade många medium under min tid som frilansskribent i Spanien och hur mitt möte med Terry Evans vid en poolkant gick till har jag berättat om tidigare. Det finns medium av alla de sorter. Några kan man möta i Sjuans nya serie "Livet på andra sidan". Jag hann se en kort sekvens som visst var från en kurs i medialitet. Jag har alltid varit skeptisk till kurser i medialitet men många finner dem mycket utvecklande, för dem själva. Att besöka eller tala med ett medium för en privat konsultation är dock mer min melodi. Själv slår jag alltid Mark Bajerski en signal en gång per år. Han är otroligt duktig.

Kloka Christin Ljungqvist gav mig idag tipset att tänka som ett medium när jag skriver, för att höra karaktärernas röster tydligare. Det var ett väldigt klokt råd. Dessutom från en briljant debutant med medialitet som tema i sina böcker.

1 comment:

  1. Tack för boktipset, den måste jag läsa!
    Christins råd vad väldigt bra, det ska jag också ta till mig av =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...