Monday, November 5, 2012

Horoskop vecka 45, 2012

Veckohoroskop för vecka 45 år 2012
Veckans stjärnor för datumen måndagen den 5 till och med söndagen den 11 november, bjuder på en hel del planetrörelser. Action, kan man tänka, men nej, tvärtom faktiskt.

Kommunikationsplaneten Merkurius börjar backa from imorgon, tisdag den 6 november, tillika den Amerikanska valdagen. Vi har förvirring och förseningar att vänta. Kanske kommer inte tekniska hjälpmedel att fungera, kanske måste timelines förskjutas. Detta presidentval kommer att gå till historien, precis som det år 2000 efter röran med Floridas röster.
Vissa områden är med drabbade än andra när Merkuris bestämmer sig för att ta en tupplur.Merkurius styr kommunikation, korta resor, teknikaliteter och reseinformation.

Om någon av er funderar på att ta ett banbrytande beslut under november, kan jag bara råda er att vänta. Information som kommer till en under en sådan här period tenderar att vara bara halva sanningen. Ett exempel är när jag trotsade varningarna från min astrolog och tackade ja till ett arbete under en merkurius-backar-period för några år sedan. Vad hände när Merkurius väl gick framåt och jag redan sagt upp mig från mitt arbetet för att tillträda det nya jobbet? Jo, tji fick jag, när den nye chefen glatt meddelade att arbetsorten förändrats. Jag tog mina pinaler och drog som en avlöning, kan man säga.

Merkurius backar i Skytten och Skorpionens tecken. Se bered er också på kommunikation som kan vara oavsiktlig för er, eller oavsiktligt göra väldigt ont.

När en planet backar återkommer man till saker från det förflutna. Merkurius lyfter gärna fram både vänner och fiender från det förgångna. Möjligheter till reunions strålar alltså under november.

Att fokusera på under perioden 6-26 november: Allt som är återblickande, vare sig det gäller att dyka ned i dokument för att korr-läsa manus eller för spinna vidare på en redan startad idé. Allt som bygger på det som tidigare varit, gynnas. Research är guld när Merkurius backar!

På torsdag den 8 november och fredag den 9 november flirtar den lilla lyckans planet, Venus, men den stora lyckans planet, Jupiter. Detta är superdagar då nyheter av mycket positivt slag kan hagla över oss alla! Var beredda på att gå höra något väldigt glädjande!

Till helgen kommer drömska Neptunus att börja gå framåt efter fem månader av backande. Neptunus är som en flower-power-hippe från Woodstock i vanliga fall. Allt är vackert och skimrande dimmigt. När Neptunus backar blir det allting väldigt surrealistiskt och för drömskt. Neptunus styr bl a kreativitet och andlighet. När Neptunus är närvarande i ett horoskophus är det en liten heads up för var man har svårt att sätta gränser, allt är så suddigt. Nu när Neptunus vänder framåt på söndag, blir det lättare att skilja mellan dröm och verklighet. Mellan kreativt skapande och bara drömmar om skapande. Neptunus har en fantastiskt fantasi. I kombination med den utmärka perioden av begrundande som följer av Merkurius backande, kan november bli en fantastisk månad för skrivande själar.

Hoppas ni alla få en fin vecka, queridas!
 



       

1 comment:

  1. Tack för det! Det låter som en perfekt tid för att redigera manus nummer 2 på :) Jag hoppas på någon positiv nyhet under den 8:de eller 9:de, spännande! Kram!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...