Saturday, November 3, 2012

Merkurius börjar backa dagen för amerikanska presidentvalet- Hello Confusion!

Den 6 november saktar planeten Merkurius ned. Och det bäddar för misstag, förseningar och förvirring. Sist det skedde i samband med ett amerikanskt presidentval var när George Bush trädde till makten efter de uppmärksammade röstomräkningarna i Florida.

Man kan känna av effekterna av att en planet börjar backa redan två veckor innan det sker. Sandys efterlämningar stämmer väl överens med Merkurius inverkan, redan innan den 6 november. Röran när en planet börjar backa eller skall återta normal rytm framåt, är som starkast just de dagar då händelsen startar eller tar slut. Just på tisdag den 6 november, börjar Merkurius att backa. Som om det inte vore nog ligger Neptunus, slöjornas planet, som en dimma kring hela situationen och inget kommer att vara fast förankrat i verklighet.

Astrologen Susan Miller gissar på att valet till och med kan komma att flyttas, till följd av att miljontals fortfarande är strömlösa efter stormen Sandy.

Låt oss se vad som händer. Men ett gott råd är att vara införstådd med att hela november kommer att bjuda på a true Twin-Peaks-experience. Inget kommer att vara som det verkar och man gör klokt i att inte fatta några banbrytande beslut förrän efter den 26 november då Merkurius återtagit normal rytm.

1 comment:

  1. Jag läste precis detta i mitt egen horoskop. Oavsett vad som sker, så håller jag tummarna för Obama.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...