Monday, November 26, 2012

Horoskop för vecka 48, 2012

Jag älskar dagar som veckans första dag, måndagen den 26 november! Anledningen är förstås att nu äntligen, efter tre låååånga veckor präglade av Merkurius tupplur, kommer vi äntligen att få se att saker och ting kommer att få fart igen.

Dagen då en planet vänder framåt igen, som idag måndag, är kända för att vara lite extra röriga. För min del blev fick jag typiska merkurius-backar-problem redan igår. (Ett plan som landar på fel flygplats, försenade ersättningsbussar tillbaka till den rätta flygplatsen och sedan en bil på parkeringen som saknar batterier för att starta- alla klassiska effekter när rese- och kommunikationsplaneten Merkurius backar.) Som sagt, detta kan vara en känsla som regerar även under måndagen. Mitt råd är att ta det med en nypa salt när brev/mail/sms som ni skickat sedan den 6 november, visade sig aldrig hade kommit fram, när saker ni beställde under samma period, är out of stock eller när chefen missuppfattade dina önskemål om semester inför julen. Allt kommer nu att komma på rätt köl igen när Merkurius går framåt.

Har ni tecknat någon form av avtal eller signerat handlingar under perioden 6- 26 november? Förbered er på att villkoren kommer att behöva ändras. (Hade jag varit ni hade jag tittat igenom de papperen med förstoringsglas omedelbart.)

Alla ni som skrivit och kämpat med pågående projekt de senaste tre veckorna kan nu se att ni har åstadkommit väldigt mycket bra saker. Merkurius tenderar att få tankarna att snurra åt alla håll och bland alla idéer kan just du ha kläckt en awardwinning idea. Inte dåligt! Nu är det dags att äntligen få ta projektet till nästa nivå. Kanske skicka iväg manus till bokförlag, tv-programsidéer till tv-bolag eller kontakta den där litterära agenten.
Oavsett vad ni gör, kan jag lova att den här veckan sker de saker som ni väntat på sedan i början på november.

På onsdag, den 28 november, har vi en fullmåne-förmörkelse i Tvillingarnas tecken, a k a skrivtecknet. Merkurius styr Tvillingarnas tecken. Att Merkurius nu vaknat till liv, på rätt sida, betyder att onsdagens förmörkelse inte bromsas på något sätt. Tvillingarna gillar partnerskap, de vill dela sin energi med "en tvilling". Förvånas därför inte om det nu kan bli tal om att ingå partnerskap med en vän eller kollega för att få fart på den där kreativa, kommunikationsidén som ni vänt och vridit på ett tag. Jupiter, turens planet, befinner sig i också i Tvillingarnas tecken ända fram till sommaren 2013. Att samarbeta gynnar framgång fram till dess. Minns ni vad ni startade runt den 20 maj tidigare i år? Den här veckans förmörkelse är kulminationen på den nymåneförmörkelse som ägde rum den 20 maj. Ni kan den här veckan vänta er att få se ett resultat av de frön som ni sådde i maj. Hade ni redan då planer på samarbeten av något slag, gynnas er framgång av veckans stjärnor och ni kan förvänta er att få se påtagligt resultat av hårt slit under det senaste halvåret.

Som kort summering kan vecka 48 sammanfattas med orden action och forwardspeed.

Lycklig vecka, queridas!

3 comments:

  1. Älskar att du lägger in horoskop på måndagar! De är både väl genomtänkta och välskrivna tycker jag. Kram!

    ReplyDelete
  2. Tack Hanna! Visst är det roligt att starta med ett veckohoroskop på veckans segaste dag? :-)
    Ja, du har sannerligen en del att se fram emot. Fullmåne och bebisar! ;-)
    Kramar till er båda!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...