Monday, November 26, 2012

Mina manus hos de olika förlagen

Jag känner mig lite som en svikare som inte skriver så mycket om skrivande som förut. Men jag skriver ju just nu inte på fler manus och inte heller på den tredje delen i trilogin. Det saknas mig något känslomässigt och eftersom jag inte har ett förlag som pushar mig och vill se mer material, låter jag glädjen återvända som den vill, när den vill.

Jag har dock flera manus hos flera förlag, och de har haft dem ett tag nu. Status denna måndag är som följer:

Barn/ungdomstrilogin:
3 förlag har ännu inte svarat slutgiltigt. Ett av dem har dock sagt att de lagt mitt manus i högen med de manus som de önskar titta närmare på efter nyåret.
De övriga 2 förlagen har mina manus sedan i maj. Jag vet att ett av de 2 förlagen inte titta på manus överhuvudtaget as of last week.

Spänningsromanen med mystik/Deckaren:
2 förlag har manus. Ett av dem har fått ett generellt positivt utlåtande av en lektör och har därför lämnat det till fler lektörer. I avvaktan på vad de lektörerna tycker alltså.
Det andra förlaget har jag inte hört något av.

Det är skönt att ha lagt skrivandet lite åt sidan. Jag brinner fortfarande för det men något stämmer inte när flödet inte infinner sig hela vägen fram. Kanske är min skrivande väg en annan? Kanske ska jag verkligen skriva i mitt liv, men om helt andra saker? Det är sådant jag öppnar mig för just nu. Astrologi ligger väldigt nära till hands. Men vi får se.

Happy Monday queridas!

2 comments:

  1. Jag håller tummarna! Såklart att du skall skriva på något sätt i alla fall! kram Caroline

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...